Οι νέες συλλήψεις, τα συνθήματα και ο νταής 17χρονος – Πού στρέφονται οι έρευνες για τον βιασμό του μαθητή

Οι νέες συλλήψεις, τα συνθήματα και ο νταής 17χρονος – Πού στρέφονται οι έρευνες για τον βιασμό του μαθητή

Τον ρόλο των εμπλεκόμενων και τα πραγματικά κίνητρα της κακοποίησης του 15χρονου μαθητή ερευνούν οι Αρχές

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού 15χρονου από συμμαθητές του στο Ίλιον με τις Αρχές να κάνουν λόγω για μια πολύ σοβαρή επίθεση.

Οι έρευνες πλέον επεκτείνονται τόσο, όσον αφορά τα πρόσωπα που εμπλέκονται, όσο και στα πραγματικά κίνητρα της πράξης της σεξουαλικής κακοποίησης του μαθητή, που δίνουν νέα διάσταση στην υπόθεση.

Συμμορίες ανηλίκων

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες αυτό που εξετάζεται από τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές είναι στην υπόθεση να εμπλέκονται συμμορίες ανηλίκων με δράση τόσο εντός του σχολικού περιβάλλοντος και με διαμάχες με αντίπαλες ομάδες από άλλα σχολεία όσο και σε υποθέσεις οπαδικής βίας.

Προς την κατεύθυνση αυτή, φαίνεται να οδηγούν τις έρευνες δύο βίντεο που έχει εντοπίσει η αστυνομική έρευνα και έχουν στα χέρια τους οι αξιωματικοί της ασφάλειας που ασχολούνται με την υπόθεση.

Σε αυτά τα βίντεο που δεν ξεπερνούν το ένα λεπτό το καθένα, φέρεται να πρωταγωνιστούν οι 8 κατηγορούμενοι για την υπόθεση βιασμού του μαθητή και να ακούγονται δύο συγκεκριμένες φράσεις που παραπέμπουν σε συνθήματα και συγκεκριμένα γεγονότα. 

Τα συνθήματα

Και οι δύο φράσεις ακούγονται στο ένα από τα δύο βίντεο που φέρεται να έχει καταγραφεί  μια από τις κακοποιήσεις του μαθητή στο Ίλιον. Η μία φράση είναι ««Κάτω Πατήσια» και η άλλη «Δυτική Αλητεία».

Οι φράσεις αυτές παραπέμπουν σε συμπλοκές οπαδών και μαθητών από αντίπαλες ομάδες και σχολεία.

Το περιεχόμενο των βίντεο επιβεβαιώνει ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορούμενων που αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Τρίτης στον ανακριτή.

Όπως δήλωσε ο κ. Μανώλης Διαμαντάρας μιλώντας σε τηλεοπτικούς σταθμούς «τα παιδιά γελάνε και την ώρα που γίνεται αυτή η αποτρόπαια πράξη φωνάζουν δυο συνθήματα το ένα είναι «Κάτω Πατήσια ρε» και το άλλο είναι «Δυτική αλητεία». 

Πάντως όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 «αυτή η αποτρόπαια πράξη δεν έγινε στα πλαίσια μιας οπαδικής διαμάχης. Θεωρώ ότι είναι ένας μιμητισμός των παιδιών και τίποτα παραπάνω».

«Δεν θεωρώ ότι εκείνη την ώρα που μπήκαν σε αυτήν την κατάσταση και έπραξαν όπως έπραξαν αυτό το πράγμα το άσχημο, θεωρώ ότι δεν είχαν συναίσθηση ότι αυτό το πράγμα που κάνουν είναι βιασμός δεν το εξέλαβαν δηλαδή ως έτσι για αυτό και λένε τα συνθήματα», ανέφερε ο κ. Διαμαντάρας.

Νωρίτερα μιλώντας στην ΕΡΤ  ο κ. Διαμαντάρας είχε υποστηρίξει ότι αυτές οι δύο φράσεις «εξηγούν το περιστατικό και στην ανακρίτρια θα εκθέσουμε όλα αυτά που πρέπει να πούμε για να εξηγήσουμε γιατί δεν ήταν σεξουαλικός πειραματισμός».

Τον ισχυρισμό του σεξουαλικού πειραματισμού είχαν επικαλεστεί οι άλλοι 4 κατηγορούμενοι ενώπιον του ανακριτή.

Ο νταής 17χρονος

Την ίδια ώρα σύμφωνα με όσα μετάδωσε το MEGA ο ένας από τους μαθητές που αναζητείται, φέρεται να έχει διαφύγει στη χώρα καταγωγής του.

Πρόκειται για έναν 17χρονο μαθητή που όπως αποκαλύπτει το MEGA ανεβάζει συχνά, επιθετικά βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένας ανήλικος που θέλει να παρουσιάζεται σκληρός και σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι από τους πρωτεργάτες της φρικιαστικής ιδέας να φτιαχτεί ένα βίντεο κλιπ σε ρυθμό τραπ με τη σεξουαλική κακοποίηση του 15χρονου αγοριού.

Στον ανακριτή

Στο μεταξύ το πρωί της Τρίτης, θα οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή ανηλίκων, οι δύο 15χρονοι από τους έξι, που είχαν πάρει προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.

Υπενθυμίζεται ότι από τους υπόλοιπους τέσσερις, οι 3 κατηγορούμενοι έχουν προφυλακιστεί ενώ ο τέταρτος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους επειδή για λίγες ημέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Νέα εντάλματα σύλληψης

Την ίδια ώρα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης.

Μεταξύ αυτών και τέσσερα κορίτσια, τρεις 15χρονες και μία 14χρονη, τις οποίες το θύμα τοποθετεί μπροστά στη σεξουαλική κακοποίηση που δεχόταν από τους συνομήλικους του. Όπως έχει καταθέσει ο ίδιος τα 4 κορίτσια ήταν μπροστά στην κακοποίηση χωρίς να κάνουν κάτι για να την αποτρέψουν ενώ έχουν δει και τα σχετικά βίντεο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ