Στην αντεπίθεση ο Ουκρανικός στρατός για ανακατάληψη των εδαφών – Εκατοντάδες Ρώσοι νεκροί

Στην αντεπίθεση ο Ουκρανικός στρατός για ανακατάληψη των εδαφών – Εκατοντάδες Ρώσοι νεκροί

Συνεχίζεται η μάχη στην Ουκρανία με τον στρατό να προβαίνει σε αντεπίθεση κατά των Ρώσων στα κατεχόμενα εδάφη.

Ξεκίνησε η αντεπίθεση του στρατού της Ουκρανίας προκειμένου να ανακαταλάβουν τα κατεχόμενα εδάφη από τους Ρώσους. Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί δύο επιθέσεις, εκ των οποίων η μία στην πόλη Τοκμάκ στην περιοχή της Ζαπορίζια και άλλη μία στη Μακιίβκα στο Ντονέτσκ.

Στην επίθεση που έγινε στην πόλη Τόκμακ, το Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) ανακοίνωσε ότι 80 Ρώσοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν από πυραυλικό πλήγμα την νύχτα της 3ης Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης: Ράπτορς – Μπακς 101-104: Ασταμάτητος Γιάννης, οδήγησε με triple-double τους Μπακς στη νίκη

Η θέση της Ρωσίας ως προς τις απώλειες στην Τόκμακ

Στις 3 Ιανουαρίου, ένας εκπρόσωπος των κατοχικών «αρχών» στη Ζαπορίζια, ο Βλαντίμιρ Ρόγκοφ, δήλωσε ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έπληξαν ένα νοσοκομείο στην πόλη Τοκμάκ. Την ίδια ημέρα, ένας υπάλληλος του νοσοκομείου δήλωσε στο TASS ότι «κανένας ασθενής ή υπάλληλος δεν τραυματίστηκε» από την επίθεση.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι εξαιτίας του πλήγματος σκοτώθηκαν ασθενείς και ο διοικητής της στρατιωτικής ταξιαρχίας Αλεξάντρ Σεϊκάγεφ. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δεν προσδιόρισε των αριθμό των θυμάτων.

Το πρακτορείο ειδήσεων TASS δημοσίευσε φωτογραφίες οι οποίες, όπως λέει, δείχνουν τα επακόλουθα ενός χτυπήματος σε νοσοκομείο στο Τοκμάκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ