Βίντεο σοκ: Η στιγμή που δημοσιογράφος λιποθυμά on air – «Είμαι έτοιμη να…»

Βίντεο σοκ: Η στιγμή που δημοσιογράφος λιποθυμά on air – «Είμαι έτοιμη να…»

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Tη στιγμή που μια Καναδή ρεπόρτερ τα χάνει και φαίνεται να λιποθυμά, κατέγραψε η κάμερα. Όλα πήγαιναν καλά για την δημοσιογράφο, Τζέσικα Ρομπ, κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ την Κυριακή το απόγευμα.

Ωστόσο κάποια στιγμή φαίνεται ότι αισθάνεται μια δυσφορία, η οποία μοιάζει να επιδεινώνεται ραγδαία καθώς αρχίζει να χάνει τα λόγια της.

Η ίδια το συνειδητοποιεί και λέει στην παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων ότι δεν αισθάνεται καλά, προτού την πιάσει ο φακός να χάνει την ισορροπία της και να είναι έτοιμη να καταρρεύσει.

«Συγγνώμη Νάρεμαν. Δεν αισθάνομαι πολύ καλά αυτή τη στιγμή και είμαι έτοιμη να…» είπε η Ρομπ προτού καταρρεύσει.

Το ρεπορτάζ της Ρομπ διακόπηκε και η παρουσιάστρια του δελτίου, διαβεβαίωσε τους τηλεθεατές ότι «θα βεβαιωθούμε ότι η Τζέσικα, είσαι καλά. Σας ευχαριστώ».

Δείτε το βίντεο

Ώρες αργότερα τόσο η Ρομπ όσο και το κανάλι CTV Edmonton, όπου η ίδια εργάζεται, δημοσίευσαν tweets που υποδηλώνουν ότι η ανάρρωσή της βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά λίγο αργότερα τα tweets της Ρομπ έγιναν ιδιωτικά.

Σε δήλωση που μοιράστηκε με την DailyMail το απόγευμα της Δευτέρας ανέφερε: «Την Κυριακή το βράδυ, μια πολύ προσωπική και ευάλωτη στιγμή εκτυλίχθηκε καθώς έκανα ρεπορτάζ ζωντανά στον αέρα».

Επίθεση από αντιεμβολιαστές

Το προφίλ της παρουσιάστριας στο Twitter έγινε ιδιωτικό λίγο αργότερα, αλλά δεν είναι σαφές το γιατί.

«Σας ευχαριστώ όλους όσοι έστειλαν υποστηρικτικά μηνύματα ευχών και ενδιαφέροντος. Ήταν συγκλονιστικό, και παρόλο που δεν μπορώ να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα, σας παρακαλώ να ξέρετε ότι τα είδα και εκτιμώ το καθένα», ανέφερε στην ανακοίνωσή της.

Και πρόσθεσε: «Έχω επίσης λάβει ένα συντριπτικό αριθμό παρενοχλήσεων και μίσους, που συνδέονται με ψευδείς θεωρίες σχετικά με τον λόγο του περιστατικού».

«Αν και δεν θα μοιραστώ δημόσια ιδιωτικές ιατρικές πληροφορίες, μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και ότι η κατανόηση του δικού μου ιατρικού ιστορικού παρέχει μια λογική εξήγηση για το τι συνέβη.

«Μπορώ, ωστόσο, να επιβεβαιώσω ότι η κατάσταση δεν είχε καμία σχέση με το εμβόλιο COVID-19».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ