Άγιος Στέφανος: Άγρια επίθεση ανηλίκων σε 16χρονο – Κατέγραφαν σε βίντεο τον ξυλοδαρμό

Άγιος Στέφανος: Άγρια επίθεση ανηλίκων σε 16χρονο – Κατέγραφαν σε βίντεο τον ξυλοδαρμό

Ομάδα πέντε ανηλίκων επιτέθηκε και τραυμάτισε στο κεφάλι 16χρονο - Συνελήφθη ο ένας 15χρονος καθώς και οι γονείς του για παραμέληση

Ομάδα ανηλίκων 14 και 15 ετών επιτέθηκε χθες το μεσημέρι σε 16χρονο στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου με έναν εξ αυτών να καταγράφει σε βίντεο με το κινητό του την άγρια επίθεση.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 15χρονο καθώς και τους γονείς του για παραμέληση ανηλίκου ενώ είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμών και των άλλων νεαρών που έχουν ταυτοποιηθεί.

Αναζητήσεις

Σύμφωνα με την αστυνομία 0 15χρονος συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και για μη έκδοση δελτίου ταυτότητας.

Σε βάρος 4 ανηλίκων ( 2 ημεδαπών, 14 και 15 ετών και 2 αλλοδαπών, 14 και 15 ετών), που ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ως συνεργοί του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για –κατά περίπτωση- επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Η επίθεση

Οι πέντε ανήλικοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον 16χρονο ημεδαπό στο κεφάλι, με γροθιές και ξύλινο αντικείμενο. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο 14χρονος αλλοδαπός βιντεοσκοπούσε το συμβάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ