Θρίλερ στα Χανιά: Πρώτα χτύπησαν και μετά έπνιξαν τον 53χρονο

Θρίλερ στα Χανιά: Πρώτα χτύπησαν και μετά έπνιξαν τον 53χρονο

Τις λεπτομέρειες που θα τους οδηγήσουν στο άτομο ή στα άτομα που σκότωσαν τον 53χρονο στα Χανιά αναζητούν οι αστυνομικοί.

Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με την υπόθεση του 53χρονου άνδρα που έχασε τη ζωή του έπειτα από επίθεση αγνώστου ή αγνώστων στα Χανιά.

Όπως φάνηκε από τη νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης, ο δράστης ή οι δράστες πρώτα χειροδίκησαν εναντίον του 53χρονου και στη συνέχεια του προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο.

Ωστόσο, τα χτυπήματα που δέχθηκε ο 53χρονος στο πρόσωπο ήταν πολλά, όμως δεν ήταν εκείνα που προκάλεσαν τον θάνατό του.

«Ο 53χρονος ήταν χτυπημένος βάναυσα στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Πλην όμως αυτά τα χτυπήματα δεν οδήγησαν στον θάνατο. Συνέβαλαν όμως στον θάνατό του, με την υπόνοια ότι έχασε τις αισθήσεις του κι έτσι έγινε αρκετά αδύναμος» τόνισε ο ιατροδικαστής μιλώντας στο cretapost.

Πέθανε από ασφυξία

«Στη συνέχεια του απόφραξαν τη μύτη και το στόμα. Ο θάνατός του, δηλαδή, προήλθε από ασφυξία από απόφραξη των αεροφόρων οδών εξωτερικά. Αυτό σημαίνει ότι δεν τον στραγγάλισαν αλλά με τα χέρια του ο δράστης ή οι δράστες έβαλαν τα χέρια και έκλεισαν τη μύτη και το στόμα με δύναμη με αποτέλεσμα να πάθει ασφυξία» πρόσθεσε ο Αντώνης Παπαδομωναλάκης.

Δεν έγινε πάλη

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον άτυχο 53χρονο αναζήτησε σημάδια πάλης ή αν προσπάθησε κάπως το θύμα να αμυνθεί, όμως δεν βρέθηκε τίποτα.

Επίσης, σύμφωνα με τη νεκροψία, τα χτυπήματα που δέχθηκε ο 53χρονος δεν προήλθαν από κάποιο αντικείμενο.

«Δεν υπήρξαν ευρήματα που να υποδηλώνουν ότι τα χτυπήματα που δέχθηκε στο πρόσωπο και το κεφάλι ο άνθρωπος ήταν με κάποιο αντικείμενο. Οι κακώσεις που φέρει φαίνεται ότι προήλθαν από γροθιές. Στο υπόλοιπο σώμα δεν είχε κάποια άλλα ευρήματα ενώ φαίνεται ότι δεν πρόλαβε και να αμυνθεί. Δεν είχε ίχνη πάλης», επεσήμανε σχετικά ο κ. Παπαδομανωλάκης. 

Αναζητούν τη λύση του μυστηρίου και ένα… λάπτοπ

Την έρευνα έχουν αναλάβει οι αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, οι οποίοι εξετάζουν όλα τα δεδομένα της μυστηριώδους αυτής υπόθεσης, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

Η Σήμανση έχει λάβει αποτυπώματα από το χώρο και ελπίζει ότι θα βρει κάποιο στοιχείο που θα τους βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι η πόρτα στο σπίτι του άτυχου 53χρονου ήταν ανοιχτή, ενώ το εσωτερικό ήταν ανακατωμένο, σαν να είχε μπει κάποιος μέσα για να ψάξει κάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εξετάζουν ενδελεχώς το στενό περιβάλλον του θύματος καθώς πρόκειται για πρόσωπο που είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και μικροκλοπών.

Φαίνεται πως βρίσκονται κοντά στο να εντοπίσουν το πρόσωπα που βρίσκονταν με τον άτυχο άνδρα πριν τη δολοφονία του, ενώ συνεχίζουν να συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας σπιτιών και καταστημάτων.

Τέλος, σημαντικό ρόλο στην υπόθεση αναμένεται να παίξει ένας φορητός υπολογιστής που φέρεται να είχε στην κατοχή του ο 53χρονος, το οποίο δεν βρέθηκε στον πρώτο έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι σε αυτό θα εμπεριέχονται σημαντικές πληροφορίες. 

Τον περιμένει ακόμα ο πιστός του φίλος

Η μόνη καθημερινή συντροφιά, σύμφωνα με ανθρώπους που γνώριζαν τον 53χρονο, ήταν ένας σκύλος, ο οποίος τον περιμένει ακόμα έξω από την πόρτα του σπιτιού του.

Έτσι, παρά τις έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας στο εσωτερικό της οικίας, ο σκύλος του 53χρονου βρίσκεται ακόμα στο χαλάκι που βρίσκεται έξω από την είσοδο και περιμένει τον «φίλο» του για μια ακόμα βόλτα στους δρόμους των Χανίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ