Καλαμάτα: Έλαβε προθεσμία ο 22χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του «Αμερικάνου»

Καλαμάτα: Έλαβε προθεσμία ο 22χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του «Αμερικάνου»

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 38χρονου δράστη της δολοφονίας.

Την προσεχή Τετάρτη 25 Ιανουαρίου θα απολογηθεί ο 22χρονος κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία του 47χρονου άνδρα στο κέντρο της Καλαμάτας.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε τριήμερη προθεσμία, προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του και μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

Διαβάστε επίσης: Ελ. Βενιζέλος: Οι πρώτες εικόνες από το αεροπλάνο μετά την ειδοποίηση για βόμβα (pics)

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο συλληφθείς ήταν αυτός που είχε κλείσει το ραντεβού με το θύμα και ήταν συνοδηγός στο όχημα που οδηγούσε ο άνδρας που πυροβόλησε τον «Αμερικάνο».

Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι

Μαζί με τον 22χρονο, στα δικαστήρια Καλαμάτας βρέθηκαν και δύο ημεδαποί 40 και 50 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ψευδής κατάθεσης και της υπόθαλψης εγκληματιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν κληθεί ως μάρτυρες από την αστυνομία και αρχικά υποστήριξαν ότι δεν είχαν συνομιλήσει και δεν είχαν έρθει σε επαφή με τους κατηγορουμένους.

Ωστόσο, από βιντεοληπτικό υλικό που εξέτασαν οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. οι δύο άνδρες παρείχαν κατάλυμα, ρούχα και βοήθεια στους δύο δράστες για να διαφύγουν από το σημείο.

Η δίκη τους πρόκειται να γίνει τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις κατηγορίες να είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Άφαντος ο δράστης

Την ίδια ώρα, συνεχείς είναι οι έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας για τον εντοπισμό του 38χρονου αλλοδαπού άνδρα, ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 47χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι το όχημα που οδηγούσε ο δράστης εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στις Κιτριές του δήμου Δυτικής Μάνης, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι συνέχισε πεζός προς κάποιο κρησφύγετο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ