Σενάρια για πρόταση μομφής – «Ας τολμήσουν», απαντά η κυβέρνηση

Σενάρια για πρόταση μομφής – «Ας τολμήσουν», απαντά η κυβέρνηση

Ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες, από συνεργάτες και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προτίθεται να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης την Τετάρτη, με παρέμβασή του στη Βουλή.

Για «παραλήρημα» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο, αναφορικά με το θέμα των υποκλοπών και την επιστολή Ράμμου.

«Με το αποψινό παραλήρημα του κ. Τσίπρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο ολοκληρώθηκε η μεθόδευση που μήνες τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη», σημείωσε ο κ. Οικονόμου, προσθέτοντας ότι «με υλικό που εδώ και καιρό έχουν στην διάθεση τους ρυπαρά δίκτυα, προχωρά σε ατεκμηρίωτα, ευφάνταστα και πλήρως αναληθή συμπεράσματα».

«Πρόταση μομφής τώρα»

Ο Γιάννης Οικονόμου, μάλιστα, τονίζοντας πως «τα πολλά λόγια είναι φτώχεια», καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να «τολμήσει να προβεί σε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης», λέγοντας πως «εκεί θα τα συζητήσουμε όλα».

Και προσέθεσε: «Όλα! Πώς ήταν η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα και πώς είναι σήμερα.

»Το κράτος δικαίου, που επί των ημερών του αφέθηκε στα χέρια κάτι μαρτύρων σαν τον ‘Μάξιμο Σαράφη’, που συνελήφθη σήμερα για απάτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ