Ουκρανία: Μία Ουκρανή σκοτώθηκε στις επιθέσεις στην Ιερουσαλήμ

Ουκρανία: Μία Ουκρανή σκοτώθηκε στις επιθέσεις στην Ιερουσαλήμ

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι αναφέρθηκε σε μία απώλεια που υπήρξε από τις επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Ιερουσαλήμ.

Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Ο ουκρανός πρόεδρος ανακοίνωσε ότι κατά τις επιθέσεις στην Ιερουσαλήμ κατά τις οποίες, όπως είπε, ένας ουκρανός πολίτης συγκαταλέγεται μεταξύ των νεκρών.

«Μοιραζόμαστε τον πόνο του Ισραήλ μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ιερουσαλήμ. Μεταξύ των θυμάτων είναι μια Ουκρανή. Ειλικρινή συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων», έγραψε ο ίδιος στο Twitter.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το τρομερό επίτευγμα του Μπαρτζώκα στον φετινό Ολυμπιακό (vid)

«Η τρομοκρατία δεν θα πρέπει να έχει καμία θέση»

«Τα εγκλήματα διαπράχτηκαν με κυνικό τρόπο κατά την Διεθνή Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος . Η τρομοκρατία δεν θα πρέπει να έχει καμία θέση στο σημερινό κόσμο. Ούτε στο Ισραήλ ούτε στην Ουκρανία», έγραψε ο Ζελένσκι.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι ενισχύει τις δυνάμεις του στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη μια ημέρα μετά την επίθεση παλαιστίνιου ενόπλου από την οποία σκοτώθηκαν επτά άνθρωποι στα περίχωρα της Ιερουσαλήμ και από μια άλλη ένοπλη επίθεση σήμερα στην πόλη από την οποία τραυματίστηκαν δύο άνθρωποι.

Νέα άρνηση Ζελένσκι για συνομιλίες

Ο Ζελένσκι επανέλαβε ότι απορρίπτει τις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία πριν από την αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων. Οι συνομιλίες θα ήταν δυνατές μόνο εάν η Ρωσία απέσυρε τους στρατιώτες της, παραδεχόταν το λάθος της και εάν υπήρχε μια νέα κυβέρνηση στη Μόσχα, δήλωσε ο Ζελένσκι στο βρετανικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο Sky News σε συνέντευξη που μεταδόθηκε τόσο στα ουκρανικά όσο και στα αγγλικά. Μόνο τότε θα ήταν δυνατές οι συνομιλίες,
είπε χαρακτηριστικά ο Ουκρανός πρόεδρος.

Ο Ουκρανός πρόεδρος είχε ήδη απαγορεύσει τις διαπραγματεύσεις με τον Πούτιν με διάταγμα στα τέλη του Σεπτεμβρίου 2022. Ο Ζελένσκι τόνισε ότι μια συνάντηση με τον Πούτιν δεν έχει νόημα. «Δεν με ενδιαφέρει. Δεν με ενδιαφέρει να συναντηθώ, δεν με ενδιαφέρει να μιλήσουμε», δήλωσε στα αγγλικά. «Δεν θέλουν συνομιλίες και αυτό ίσχυε και πριν από την εισβολή. Ο πρόεδρος Πούτιν το αποφάσισε αυτό», επισήμανε, ανάμεσα σε άλλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ