Σάκης Αρναούτογλου: Χιόνια και σε χαμηλότερα υψόμετρα

Σάκης Αρναούτογλου: Χιόνια και σε χαμηλότερα υψόμετρα

Ο Σάκης Αρναούτογλου προβλέπει πως από την Τρίτη θα υπάρξουν βοριάδες που θα κάνουν το κρύο ακόμα πιο έντονο.

Από την Τρίτη 31 Ιανουαρίου αλλάζει το σκηνικό του καιρού με πολλούς βοριάδες που θα κάνουν το κρύο πιο αισθητό. Σύμφωνα με τον προγνώστη καιρού, Σάκη Αρναούτογλου το βόρειο ρεύμα που έρχεται θα κρατήσει για αρκετές ημέρες, ενώ θα δούμε χιόνια ακόμα και σε χαμηλότερα υψόμετρα, τοπικά.

Η Αττική θα έχει το πρωί της Τρίτης (31/01), συννεφιά κατά διαστήματα αυξημένη. Από το μεσημέρι, ο καιρός θα ανοίξει, ωστόσο κάποια τοπικά σύννεφα αστάθειας, δεν αποκλείεται να αφήσουν κάποια ασθενή βροχή στα βορειοδυτικά ορεινά. Προς το βράδυ θα έχουμε λίγα σύννεφα, τοπικά αυξημένα.

Ο καιρός ανά ημέρα

Την Τετάρτη, προβλέπεται ηλιοφάνεια παντού και ενισχυμένοι βοριάδες στα νότια της χώρας. Η θερμοκρασία στους 10 βαθμούς στα κεντρικά, στους 6 με 10 στα βόρεια.

Την Πέμπτη οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί και δεν θα έχουμε φαινόμενα όπως χιόνια στα πεδινά. Η θερμοκρασία στους 12 με 13 στα κεντρικά, στους 9 με 12 στα βόρεια και στους 15 στα νότια.

Την Παρασκευή προβλέπεται  επίσης ηλιοφάνεια και τα όποια φαινόμενα θα επηρεάσουν τις νότιες και ΝΑ περιοχές της χώρας. Η θερμοκρασία στους 10 με 11 στα κεντρικά, στους 15 στα νότια και στους 5 με 9 στα βόρεια.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, το Σάββατο και την Κυριακή ίσως υπάρξουν τοπικά φαινόμενα στα ανατολικά και τα βόρεια της χώρας με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις χωρίς όμως να συμβεί κάτι το ιδιαίτερο.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ