Βλαντίμιρ Πούτιν: Οι μέρες του είναι μετρημένες, λέει πρώην επικεφαλής των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών

Βλαντίμιρ Πούτιν: Οι μέρες του είναι μετρημένες, λέει πρώην επικεφαλής των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν κινδυνεύει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε ένα «ξαφνικό τέλος» της διακυβέρνησής του, προειδοποίησε ο πρώην επικεφαλής της ΜΙ6.

Οι φήμες κυκλοφορούν εδώ και μήνες σχετικά με την υγεία του 70χρονου ηγέτη της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, που φέρεται να κλονίζεται – τροφοδοτούμενες από το πρησμένο πρόσωπό του και τα τρεμάμενα πόδια του.

Ο σερ Ρίτσαρντ Ντίαρλαβ, πρώην επικεφαλής της MI6, δήλωσε στην ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας Sun Online ότι «κάτι δεν πάει καλά μαζί του» και η πιο πιθανή εξήγηση είναι η διάγνωση της νόσου Πάρκινσον.

Αυτό έρχεται μετά τη διαρροή κατασκοπευτικών εγγράφων-βόμβα στην ίδια εφημερίδα, τα οποία φαίνεται να επιβεβαιώνουν ότι πάσχει από καρκίνο του παγκρέατος και νόσο του Πάρκινσον σε αρχικό στάδιο.

Η Ουκρανία έχει υποστηρίξει ότι η Ρωσία χρησιμοποιεί σωσίες για να αντικαταστήσει τον Πούτιν – και νωρίτερα αυτό το μήνα, ο επικεφαλής των κατασκόπων της χώρας ισχυρίστηκε ότι «θα πεθάνει πολύ σύντομα από καρκίνο».

Ο Πούτιν φωτογραφήθηκε επίσης με ύποπτα ίχνη από ενδοφλέβια ένεση στο πίσω μέρος του χεριού του – εν μέσω φημών ότι πάσχει από καρκίνο και παραλυτικό πόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ