Κακοκαιρία Μπάρμπαρα – Μαρουσάκης: Δυσκολότερη μέρα η Δευτέρα – Πώς θα κινηθεί ο χιονιάς

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα – Μαρουσάκης: Δυσκολότερη μέρα η Δευτέρα – Πώς θα κινηθεί ο χιονιάς

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης τονίζει στο Newsbomb.gr πως έρχεται μια πολύ δύσκολη μέρα με χιόνια να «σκεπάζουν» σχεδόν στο σύνολό της την Αττική - Όλες οι συστάσεις στους πολίτες για τη Δευτέρα (06/2) από την Πολιτική Προστασία

Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα έχει φερει τους κατοίκους πολλών περιοχών της χώρας μας αντιμέτωπους με έντονα και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, την ώρα που ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται επί ποδός για να αντιμετωπίζει όποια προβλήματα προκύπτουν.

Τα δύσκολα ωστόσο δεν έχουν ακόμα περάσει, καθώς όπως προειδοποιεί μέσω του Newsbomb.gr o μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, το σκηνικό του καιρού θα παρουσιάσει νέα επιδείνωση τις επόμενες ώρες. «Θα έχουμε ισχυρή υποτροπή του καιρού από τις 11-12 το βράδυ της Κυριακής μέχρι και περίπου τις προμεσημβρινές ώρες της Δευτέρας, με πολύ πυκνές χιονοπτώσεις στις περισσότερες περιοχές του νομού Αττικής, στη Βοιωτία και την Εύβοια».

Διαβάστε επίσης: Σεισμός στην Τουρκία: Εκατοντάδες νεκροί και στη Συρία από τα τρομακτικά 7,7 Ρίχτερ

Πρόκειται για τον κύριο όγκο των καιρικών φαινομένων που φέρνει η «Μπάρμπαρα» ανέφερε ο κ. Μαρουσάκης, τονίζοντας ότι η Δευτέρα θα είναι ακόμα πιο δύσκολη ημέρα από την Κυριακή και ενδεχομένως όπως λέει να υπάρξουν περισσότερα προβλήματα.

Πηγή: Onsports.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ