Συγκλονίζει φοιτήτρια από την Τουρκία: «Η οικογένειά μου δεν έχει φαγητό και νερό»

Συγκλονίζει φοιτήτρια από την Τουρκία: «Η οικογένειά μου δεν έχει φαγητό και νερό»

«Προσπάθησαν να απομακρυνθούν από την περιοχή, αλλά είναι δύσκολο να φύγουν από εκεί γιατί δεν υπάρχει μέσο μεταφοράς»

Εικόνες καταστροφής και απόλυτου χάους επικρατούν στην Τουρκία μετά τον φονικό σεισμό.

Εχθρός των χιλιάδων διασωστών που δίνουν τη μάχη, σκάβοντας κυριολεκτικά μέσα στα χαλάσματα για να εντοπίσουν επιζώντες είναι εκτός από τον χρόνο και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, καθώς βρέχει και χιονίζει. Οι συνεχείς δε μετασεισμοί κάνουν το έργο τους ιδιαιτέρως επικίνδυνο.

Δεν έχουν φαγητό, δεν έχουν νερό

Η Ευαγγελία Γιασάρ, φοιτήτρια από την Τουρκία που ζει στην Ελλάδα, εξέφρασε την ανησυχία της, μιλώντας στην ΕΡΤ, για την οικογένειά της.

Όπως είπε, ο πατέρας της βρισκόταν στο Γκαζιάντεπ για διακοπές, εδώ και έναν μήνα. Μετά τον σεισμό επιχείρησε να μιλήσει μαζί του αλλά δεν τα κατάφερε.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο στην αρχή γιατί δεν είχαν ρεύμα και ίντερνετ. Δεν μπορώ να επικοινωνήσω αλλά έμαθα ότι είναι όλοι καλά από την οικογένειά μας. Είναι όμως δύσκολο γιατί δεν έχουν φαγητό, δεν έχουν νερό και δεν είναι ασφαλές να επιστρέψουν στο σπίτι. Κάνει κρύο, έχει χιόνια και βροχή και αυτό είναι πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα» τόνισε η Ευαγγελία.

Εξήγησε ότι η οικογένειά της προσπάθησε να απομακρυνθεί από την περιοχή, αλλά είναι δύσκολο να φύγουν από εκεί γιατί δεν υπάρχει μέσο μεταφοράς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ