Δίκη Άλκη Καμπανού: «Μην με χτυπάτε άλλο» φώναξε ο πατέρας του και βγήκε από την αίθουσα

Δίκη Άλκη Καμπανού: «Μην με χτυπάτε άλλο» φώναξε ο πατέρας του και βγήκε από την αίθουσα

Γιατί ο πατέρας του Αλκη Καμπανού, Αριστείδης, σηκώθηκε και φώναξε δύο φορές τα τελευταία λόγια του γιου του.

Μία συγκλονιστική στιγμή εκτυλίχθηκε στη δίκη για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού που συνεχίζεται για 7η ημέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Δεν έβαλε το… χέρι του όπως ο Παλάσιος και μπήκε σε περιπέτειες (vid)

«Μη με χτυπάτε άλλο»
Την ώρα που ο δικηγόρος υπεράσπισης του δεύτερου κατηγορούμενου έκανε ερωτήσεις στον 47χρονο αστυνομικό του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής σχετικά με τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν δευτερόλεπτα μετά το αιματηρό σκηνικό της 1ης Φεβρουαρίου του 2022, ο πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου, Αριστείδης Καμπανός σηκώθηκε από τη θέση του και φώναξε δύο φορές «μη με χτυπάτε άλλο», σύμφωνα με το thestival.gr.

Πρόκειται για τα τελευταία λόγια του αδικοχαμένου 19χρονου λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στο πεζοδρόμιο της Θ. Γαζή.

Στη συνέχεια βγήκε από την αίθουσα, όντας φορτισμένος συναισθηματικά συνοδευόμενος από την σύζυγό του. Άτομα που παρακολουθούσαν τη δίκη ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος του δεύτερου κατηγορούμενου έθεσε ερωτήματα στον αστυνομικό σχετικά με τα άτομα που διέφυγαν της επίθεσης, διερωτώμενος «γιατί δεν ειδοποίησαν την αστυνομία» (σ.σ. για το περιστατικό) και γιατί δεν κατέθεσαν σε αστυνομικό τμήμα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ