Άρης: Δεν έβαλε το… χέρι του όπως ο Παλάσιος και μπήκε σε περιπέτειες (vid)

Άρης: Δεν έβαλε το… χέρι του όπως ο Παλάσιος και μπήκε σε περιπέτειες (vid)

Ο Άρης δεν κατάφερε να «καθαρίσει» το παιχνίδι, όταν είχε το πλεονέκτημα, πληρώνοντας την αστοχία και τα λάθη του, ενώ στη φάση που προηγήθηκε του γκολ της νίκης του Παναθηναϊκού, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Παλάσιος μετά από φάουλ του Χριστοδουλόπουλου.

Πρόβλημα ψυχολογικό, αγωνιστικό ή και τα δυο μαζί; Αυτό που είναι δεδομένο για τον Άρη, είναι ότι δυσκολεύεται να διαχειριστεί ένα παιχνίδι και να πάρει θετικό αποτέλεσμα, ακόμα και όταν αυτό ξεκινάει ιδανικά γι΄ αυτόν, όπως έγινε και με το χθεσινό ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ένα παιχνίδι «must win» ήταν αυτό με τους πράσινους. Με τον Άρη να έχει την πίεση του αποτελέσματος, την οποία, όμως, είχε και ο Παναθηναϊκός. Το χειρότερο από όλα, μάλιστα, είναι ότι ο Άρης ηττήθηκε, χωρίς ο αντίπαλος του να είναι καλύτερος.

Διαβάστε επίσης: «Τρόμος» και στους book από τον Ολυμπιακό!

Στην πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή της στο παιχνίδι, στο 10΄, η ομάδα του Τόλη Τερζή παίρνει το προβάδισμα στο σκορ με το γκολ του καλύτερου της παίκτη, μακράν από τον δεύτερο, Οντουμπάζιο. Πετυχαίνει, λοιπόν, αυτό που φάνταζε δύσκολο στα προηγούμενα παιχνίδια, στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Αγωνιζόμενος μπροστά στους οπαδούς του, έχοντας το μομέντουμ υπέρ του και έναν Παναθηναϊκό να τα έχει «χαμένα», με εξαίρεση τη φάση του Μαντσίνι στο 12΄. Εκεί ο Άρης είχε δυο ευκαιρίες να «κλειδώσει» τη νίκη, ή να πάρει, τουλάχιστον, ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα, αμφότερες με τον Καμαρά. Η δεύτερη, ειδικά, είναι απίστευτη.

Ο Άρης, λοιπόν, ενώ τα είχε όλα ευνοϊκά, δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί και να διατηρήσει το υπέρ του αποτέλεσμα. Δέχτηκε ένα «κρύο» γκολ, από αμυντικό λάθος από τον Μαντσίνι. Δεν έβαλε το χέρι του, λοιπόν, ο Άρης, σε αντίθεση με τον Παλάσιος.

Στη φάση που προηγήθηκε του γκολ της νίκης που σημείωσε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του, μετά από εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου. Αντί, λοιπόν, ο Άρης να κερδίσει φάουλ σε πολύ πιο επικίνδυνη θέση, ο Παναθηναϊκός σκόραρε στην επόμενη φάση, με αρκετή τύχη.

Εκτός από τον συγκλονιστικό Οντουμπάζιο, ο Χριστοδουλόπουλος ήταν αυτός που φαινόταν να το πιστεύει περισσότερο ότι ο Άρης μπορεί να κερδίσει στα τελευταία λεπτά. Αυτό είναι καλό για τον νεοαποκτηθέντα μεσοεπιθετικό, δείχνει, όμως, ότι η νοοτροπία που υπάρχει δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη και με αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Ο Άρης έμπλεξε με τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και βρίσκεται στο -4 από τον Βόλο. Το ότι πρέπει να βγάλει αντίδραση είναι το αυτονόητο, το να το λέμε ή να το γράφουμε, όμως, δεν έχει σημασία. Θα πρέπει, επιτέλους, να το δούμε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ