Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Το μήνυμα του πατέρα της Καρολάιν στον πιλότο

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Το μήνυμα του πατέρα της Καρολάιν στον πιλότο

Μια βδομάδα πριν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καθίσει στο εδώλιο ο πατέρας της Καρολάιν συγκλονίζει για τη μικρή Λυδία.

Μήνυμα στον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και την οικογένειά του στέλνει ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, μια εβδομάδα πριν τη δίκη του πιλότου.

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση ο Ντέβιντ Κράουτς, τονίζει ότι όσο περνά από το χέρι του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν πρόκειται ποτέ να δει τη μικρή Λυδία.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» διερωτάται πώς είναι δυνατόν κάποια στιγμή η μικρή Λυδία να συναντήσει τον πατέρα της από τη στιγμή που σκότωσε τη μητέρα της.

Διαβάστε επίσης: Πιστή στην ιστορία της η ΑΕΚ: Μια ζωή στα… χαρτιά!

«Σίγουρα είναι ελεύθερος να βλέπει όσες φωτογραφίες θέλει. Είμαι όμως αποφασισμένος να μη δει ποτέ τη μικρή Λυδία από κοντά. Στερήθηκε το δικαίωμα αυτό τη στιγμή που σκότωσε τη μητέρα της», ήταν η αφοπλιστική απάντησή του.

Ερωτηθείς σχετικά ο πατέρας της Καρολάιν πώς θα αποκαλύψει στη Λυδία την αλήθεια για τον θάνατο της μητέρας της, τονίζει: «Πώς θα της τον συστήσω; Αυτός είναι ο πατέρας σου… Σκότωσε τη μητέρα σου και αυτός είναι ο λόγος που δεν τον βλέπεις πολύ», είπε ο κ. Κράουτς.

Η Λυδία έχει ενσωματωθεί στη νέα της οικογένεια

«Ο μικρός μου θησαυρός» συνέχισε ο πατέρας της Καρολάιν, μιλώντας για τη Λυδία, έχει ενσωματωθεί στην αγαπημένη οικογένεια της αδερφής της μητέρας της. Όπως και τα ξαδέλφια της, αποκαλεί τη θεία της «μαμά», ενώ τα ξαδελφάκια της την αντιμετωπίζουν σαν να είναι η μικρή τους αδελφή.

Κάποια στιγμή η μικρή θα αναρωτηθεί γιατί δε μοιάζει με τα αδερφάκια της, αφού έχει ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά και σγουρά καστανά μαλλιά, σε αντίθεση με τα ολόισια μαύρα μαλλιά των άλλων παιδιών. Αυτό είναι κάτι που προβληματίζει τους παππούδες της.

«Είναι μεγάλη η ανησυχία μου για το τι θα της πω και είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπιστεί με μεγάλη ευαισθησία» ανέφερε ο Ντέιβιντ Κράουτς. Η ομοιότητα μητέρας και κόρης είναι εντυπωσιακή και ο παππούς της ελπίζει μια μέρα να πει στη μικρή ιστορίες για την Καρολάιν και να της δείξει φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια.

Αναφερόμενος δε στους γονείς του πιλότου, λέει, χωρίς να τους κατονομάζει, πως «δε θα επιτρέψει ποτέ σε αυτούς τους δύο να πάρουν την επιμέλεια της Λυδίας», κάτι που επιδιώκουν «για τους δικούς τους εγωϊστικούς λόγους».

Θα ήταν «τραγωδία» να γυρίσουμε τη Λυδία πίσω στη ζωή της εδώ, τη στιγμή που περνά ευτυχισμένες στιγμές στις Φιλιππίνες, σημείωσε ο κ. Κράουτς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ