Επιμένει ο Πορτοσάλτε για τα Τέμπη: «Με πυροβολούν τρεις μέρες, γιατί να δεχθώ τέτοιες κατάρες;» (vid)

Επιμένει ο Πορτοσάλτε για τα Τέμπη: «Με πυροβολούν τρεις μέρες, γιατί να δεχθώ τέτοιες κατάρες;» (vid)

Επιμένει ο Αρης Πορτοσάλτε στη δήλωσή του σχετικά με το δυστύχημα στα Τέμπη.

Επιμένει ο Αρης Πορτοσάλτε στη δήλωσή του σχετικά με το δυστύχημα στα Τέμπη, σύμφωνα με την οποία «η θυσία έγινε και θα πρέπει να προχωρήσουμε εκτός και αν έχουμε αποφασίσει να κλείσουμε τον ΟΣΕ και πεθάνουμε το τρένο στην Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης: Το αδιανόητο 49-0 και οι ερυθρόλευκοι… υπερασπιστές του (vids)

Ο δημοσιογράφος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, το πρωί της Δευτέρας, επανήλθε επί αυτού, και προσπάθησε να εξηγήσει:

«Εμένα με πυροβολούν τρεις μέρες τώρα. Το τι κατάρα έχω ακούσει δεν περιγράφεται. Τι είπα; Ότι στα 30 χρόνια που κάναμε να κατασκευάσουμε έναν εθνικό δρόμο από την Πάτρα στους Εύζωνους, που καθυστερήσαμε δυστυχώς, πώς να το πω; 30 χρόνια το πολιτικό σύστημα έχτιζε έναν δρόμο. Στα 30 χρόνια αυτά έγιναν τα δυστυχήματα. Είπα σε κάτι ψέματα; Γιατί πρέπει να δεχθώ τόσες κατάρες; Είπα εγώ οτι έπρεπε να γίνει θυσία; Όμως έγινε; Έγιναν τα δυστυχήματα».

Υπενθυμίζεται πως αναφερόμενος στην τραγωδία των Τεμπών, πριν από τρεις ημέρες, ο δημοσιογράφος ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ:

«Έχω την αίσθηση πως όταν έγινε το ναυάγιο του Εξπρές Σαμινα και χάθηκαν άνθρωποι έξω από την Πάρο εκσυγχρονίσαμε την ακτοπλοΐα. Μπήκαν καινούρια καράβια. Όταν έγιναν τρία δυστυχήματα, δύο στα Τέμπη με τους φίλους του ΠΑΟΚ και ένα με τα μαθητούδια από την Ημαθία και το τρίτο στον Άγιο Κωνσταντίνο πάλι με μαθητές, αποφασίσαμε να κάνουμε οδικό δίκτυο, φτιάξαμε σήραγγες και τρένου και δρόμων. Άρα, έπρεπε δυστυχώς να πεθάνουν… και εκεί παιδιά. Παιδιά σχολείου. Δυστυχώς. Αν μου επιτρέπετε, η θυσία είναι θυσία, έγινε, δυστυχώς. Έχω την αίσθηση ότι θα προχωρήσουμε εκτός και αν έχουμε αποφασίσει να κλείσουμε τον ΟΣΕ και πεθάνουμε το τρένο στην Ελλάδα».

Πηγή: Thetoc.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ