Τέμπη: Ο Αρσλάν περιγράφει πώς έσωσε κόσμο στην τραγωδία – «Βοήθησα παιδιά μέσα στα αίματα»

Τέμπη: Ο Αρσλάν περιγράφει πώς έσωσε κόσμο στην τραγωδία – «Βοήθησα παιδιά μέσα στα αίματα»

«Βοήθησα έναν κύριο, μετά κατέβηκα κάτω και πήγα μπροστά, στο πρώτο βαγόνι».

Τις αγωνιώδεις στιγμές που έζησε μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων που οδήγησε στη μεγαλύτερη σιδηροδρομική τραγωδία στην ιστορία της Ελλάδας στα Τέμπη περιέγραψε ο 26χρονος Αρσλάν.

Ο 26χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν είχε κατέβει στην Αθήνα για να συναντήσει κάποιους φίλους του και επέστρεφε μετά το τριήμερο στη Θεσσαλονίκη και επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία Intercity 62.

Διαβάστε επίσης: Στο πειθαρχικό της UEFA η ΕΠΟ – Απώλεια επιπλέον 130.000 € για την ομοσπονδία!

Μιλώντας στο MEGA, ο 26χρονος περιέγραψε τα όσα έζησε όταν περίπου 10 λεπτά αφότου έφυγε το τρένο από τη Λάρισα έγινε η σύγκρουση.

Ακόμα ανέφερε το πώς έσωσε ανθρώπους ώστε να βγουν από τα φλεγόμενα βαγόνια, καθώς ακούγονταν φωνές και υπήρχαν αίματα παντού.

Όπως είπε αρχικά βοήθησε έναν κύριο και στη συνέχεια πήγε στα μπροστινά βαγόνια για να βοηθήσει καθώς ήταν χειρότερη η κατάσταση.

«Ο κόσμος ζητούσε βοήθεια. Βοήθησα 2-3 παιδιά»
«Τρόμαξα όταν άκουσα τον θόρυβο. Εκεί κοντά ήταν μία γέφυρα, σκέφτηκα ότι έπεσε εκεί… Έσπασε ένα παράθυρο από την αριστερή πλευρά. Δεν μπόρεσα να κατέβω, μπήκα μέσα για λίγα λεπτά. Άνοιξαν οι πόρτες και βγήκα. Έξω είχε παντού γυαλιά και σπασμένα τζάμια. Το βαγόνι ήταν λοξά. Βοήθησα έναν κύριο, μετά κατέβηκα κάτω και πήγα μπροστά, στο πρώτο βαγόνι, που είχε φωτιά, για να βοηθήσουμε τον κόσμο», είπε αρχικά.

«Ο κόσμος ζητούσε βοήθεια. Βοήθησα 2-3 παιδιά, είχαν παντού αίματα», συμπλήρωσε.

Όπως είπε ο ίδιος, στη συνέχεια έφτασε στο σημείο η αστυνομία και μπήκε μαζί με άλλους επιβάτες στα λεωφορεία με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ