Οπαδική βία στη Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ και κλοπή πανό – Ανησυχία από τα περιστατικά

Οπαδική βία στη Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ και κλοπή πανό – Ανησυχία από τα περιστατικά

Δύο ακόμη περιστατικά οπαδικής βίας σημειώθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Θεσσαλονίκη.

Δύο ακόμη περιστατικά οπαδικής βίας σημειώθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα με επιθέσεις σε βάρος οπαδών του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη έγινε μετά τον αγώνα της ομάδας βόλεϊ του Δικεφάλου του Βορρά με την ισραηλινή Μακάμπι Τελ Αβίβ στις 15 του περασμένου Δεκεμβρίου.

Οπαδός του ΠΑΟΚ δέχθηκε επίθεση κάτω από το σπίτι του στην περιοχή της Ανάληψης από επτά αγνώστους, οι οποίοι τον παρακολουθούσαν και στη συνέχεια του πήραν το πανό, που διατηρούσε στην κατοχή του.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη από τους Σέρβους: Αυτά ζήτησε ο Λάσο από τον Παναθηναϊκό – Τι συμφώνησαν οι δύο πλευρές…

Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες, μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό.

Και πάλι φίλος του ΠΑΟΚ δέχθηκε επίθεση σε περιοχή της Τριανδρίας όπου του είχαν στήσει ενέδρα και του πήραν με τη βία το πανό που κατείχε.

Οι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν αντιληπτοί από άλλους φίλους του Δικεφάλου και κυνηγήθηκαν. Οι τελευταίοι έπιασαν τον έναν και ακολούθησε συμπλοκή, η οποία με την επέμβαση της Αστυνομίας διακόπηκε και οι οπαδοί εξαφανίστηκαν.

Από τα συγκεκριμένα περιστατικά οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

Δεν σταματά η βία
Όλα αυτά τη στιγμή που η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού βρίσκεται σε εξέλιξη κι ενώ σήμερα έγινε γνωστό πως ταυτοποιήθηκε ο οπαδός που έστειλε απειλητικό μήνυμα στον καλαθοσφαιριστή του Άρη Ζίριους Ουίλιαμς.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες μέρες είχε εξιχνιαστεί επίθεση σε βάρος δύο ατόμων, που σημειώθηκε τον περασμένο Απρίλιο, σε πάρκο στην περιοχή του Ευόσμου. Τους ρώτησαν τι ομάδα είναι και χτύπησαν το ένα άτομο, το οποίο και έστειλαν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν οπαδός του Άρη.

Επίσης, αποτροπιασμό είχε δημιουργήσει πριν από 20 μέρες και το περιστατικό βίας σε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος, όταν 15χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά το επεισόδιο και στο γήπεδο της Πυλαίας.

Οι αρχές ανησυχούν βλέποντας πως παρά τη δολοφονία του Άλκη τα περιστατικά οπαδικής βίας δεν έχουν μειωθεί και εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να θρηνήσουμε κι άλλα θύματα.

Όπως λένε χαρακτηριστικά, όσο δεν κλείνει ο κύκλος της βίας, ο κίνδυνος από αντίποινα αυξάνεται ολοένα και περισσότερο.

Πηγή: Mynews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ