Βανδή: Φιλιέται στο στόμα με τον Χρήστο Μάστορα; – Βίντεο στο TikTok βάζει… φωτιές

Βανδή: Φιλιέται στο στόμα με τον Χρήστο Μάστορα; – Βίντεο στο TikTok βάζει… φωτιές

Δείτε το βίντεο της πασίγνωστης τραγουδίστριας με τον αγαπημένο frontman του συγκροτήματος MELISSES και κρίνετέ το μόνοι σας...

Έχει χαρακτηριστεί ένα από τα σχήματα της χρονιάς κι όχι άδικα. Ο λόγος για την συνεργασία της Δέσποινας Βανδή με τις Melisses στο «Έναστρον», με τις εμφανίσεις τους να είναι τις περισσότερες φορές sold out.

Λίγο η μεγάλη αγάπη του κοινού τόσο για την Δέσποινα Βανδή, όσο και για τις Melisses, λίγο οι φορές που ο Βασίλης Μπισμπίκης… χοροπηδούσε πάνω στη σκηνή και φιλιόταν με την τραγουδίστρια, το εν λόγω σχήμα έχει συζητηθεί όσο λίγα στη νυχτερινή Αθήνα.

Διαβάστε επίσης: Η διαφορά Εφές και Ολυμπιακού μέσα από τα λόγια του Κλάιμπερν – Γι’ αυτό οι Ερυθρόλευκοι είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης (vids)

Αυτή τη φορά ωστόσο, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο για έναν λίγο διαφορετικό λόγο. Για ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο των social media και προκαλεί… ποικίλες αντιδράσεις.

Σε αυτό φαίνεται ο Χρήστος Μάστορας, frontman του συγκροτήματος, να έρχεται… σε απόσταση αναπνοής από την Δέσποινα Βανδή, τη στιγμή που τραγουδούν στη σκηνή του «Έναστρον».

«Φιλιέται στο στόμα η Δέσποινα Βανδή με τον Χρήστο Μάστορα;» αναρωτιούνται πολύ εύστοχα πολλοί από αυτούς που είδαν το βίντεο.

Αν και η λήψη του βίντεο γίνεται από αρκετά καλή γωνία, είναι αδύνατο να φανεί καθαρά αν απλώς τραγουδούν στο ίδιο μικρόφωνο, ή αν οι δύο καλλιτέχνες φιλιούνται.

 

@sofipriona @Despina Vandi Official #depoinavandi #melises #enastron ♬ πρωτότυπος ήχος – Sofia Pikou

Σε κάθε περίπτωση, το μόνο σίγουρο είναι πως ακόμα κι αν φιλιούνται, το εν λόγω φιλί είναι στα πλαίσια της ερμηνείας τους και τίποτα παραπάνω, αφού η Δέσποινα Βανδή αυτή την περίοδο πλέει σε πελάγη ευτυχίας στην αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ