Ο Τραμπ απειλείται με απαγγελία κατηγοριών και καταγγέλλει μια «ανάμιξη σε εκλογές» από «αλήτες»

Ο Τραμπ απειλείται με απαγγελία κατηγοριών και καταγγέλλει μια «ανάμιξη σε εκλογές» από «αλήτες»

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έδωσε συνέντευξη στο κανάλι Fox News

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σε βάρος του οποίου ενδέχεται να απαγγελθούν ποινικές κατηγορίες επειδή φέρεται να εξαγόρασε το 2016 τη σιωπή μιας ηθοποιού πορνογραφικών ταινιών, κατήγγειλε από την τηλεόραση χθες, Δεύτερα, το βράδυ «μια απάτη» και μια «ανάμιξη σε εκλογές» ενορχηστρωμένη από «αλήτες» πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2024.

Ο 76χρονος πρώην ένοικος του Λευκου Οίκου (2017-2021), ο οποίος ονειρεύεται να τον «ξανακατακτήσει» το Νοέμβριο του 2024, οφείλει να λογοδοτήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης της πολιτείας της Νέας Υόρκης και του εισαγγελέα του Μανχάνταν Άλβιν Μπραγκ σχετικά με τη φερόμενη καταβολή 130.000 δολαρίων στην ηθοποιό και σκηνοθέτιδα πορνογραφικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς.

Ενώ στον Τύπο κυκλοφορούσαν φήμες για πιθανή απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του, ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε το πρωί της 18ης Μαρτίου, με καταχώρησή του στο δικό του ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Truth Social και χωρίς την παραμικρή απόδειξη, πως επρόκειτο να «συλληφθεί» και να οδηγηθεί ενώπιον νεοϋορκέζικου δικαστηρίου στις 21 Μαρτίου για να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Ωστόσο τίποτε δεν συνέβη έκτοτε. Και η Αμερική εξακολουθεί αυτή την εβδομάδα να περιμένει αυτή την υποθετική απαγγελία κατηγοριών εναντίον ενός πρώην προέδρου των ΗΠΑ, η οποία, αν συνέβαινε, δεν θα είχε προηγούμενο.

«Κλεμμένες» προεδρικές εκλογές

Σε συνέντευξή του στο αγαπημένο κανάλι των συντηρητικών Fox News, η οποία μαγνητοσκοπήθηκε στην κατοικία του στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα και μεταδόθηκε χθες, Δευτέρα, το βράδυ, ο Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε «απάτη» την έρευνα του εισαγγελέα Μπραγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ