Τρεις ρουκέτες εκτοξεύθηκαν από την Συρία προς το Ισραήλ, δηλώνει ο στρατός

Τρεις ρουκέτες εκτοξεύθηκαν από την Συρία προς το Ισραήλ, δηλώνει ο στρατός

Την ίδια στιγμή, ο στρατός του Ισραήλ σκότωσε έναν 20χρονο Παλαιστίνιο στην κατεχόμενη πόλη Αζούν της Δυτικής Όχθης.

Τρεις ρουκέτες εκτοξεύθηκαν το βράδυ του Σαββάτου από την Συρία προς το Ισραήλ, ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός, έπειτα από παρόμοια εκτόξευση ρουκετών από τον Λίβανο τις τελευταίες ημέρες και εν μέσω της αυξανόμενης βίας στη Μέση Ανατολή.

Μία από τις ρουκέτες «έπεσε σε ένα έρημο μέρος στο νότιο τμήμα των Υψιπέδων του Γκολάν», ανέφερε ο στρατός σε σύντομη ανακοίνωση, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Γιάννης δε θέλει να γίνει το κεντρικό πρόσωπο του NBA…

Να σημειωθεί ότι το Ισραήλ έχει προσαρτήσει την συγκεκριμένη περιοχή.

Ο ισραηλινός στρατός είχε δηλώσει προηγουμένως ότι προειδοποιητικές σειρήνες ήχησαν στην περιοχή αυτή.

Νεκρός 20χρονος Παλαιστίνιος από ισραηλινά πυρά

Σε μια ξεχωριστή εξέλιξη το βράδυ του Σαββάτου, ο ισραηλινός στρατός σκότωσε έναν 20χρονο Παλαιστίνιο στην κατεχόμενη πόλη Αζούν της Δυτικής Όχθης, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής, όπως μεταδίδει το CNN.

Ο νεαρός άνδρας, που ονομάζεται Ayed Azam Salim, πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από ισραηλινές σφαίρες που τον βρήκαν στην κοιλιά και το στήθος, στην περιοχή Qalqilya, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

«Μετά από μια συνήθη δραστηριότητα, πολλαπλοί ύποπτοι εκτόξευσαν έναν εκρηκτικό μηχανισμό προς τους στρατιώτες των IDF στην πόλη Αζούν», ανέφεραν οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ σε ανακοίνωσή τους.

Οι στρατιώτες απάντησαν «με πραγματικά πυρομαχικά» και ένα άτομο χτυπήθηκε, προστίθεται στην ανακοίνωση. Κανένας στρατιώτης των IDF δεν τραυματίστηκε.

Ο 20χρονος Παλαιστίνιος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Καλκίλια όπου πέθανε, σύμφωνα με το Παλαιστινιακό Πρακτορείο Ειδήσεων WAFA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ