Το παρασκήνιο στη δίκη της Πισπιρίγκου – Τα βλέμματα και οι περίεργες αντιδράσεις στην κατάθεση Ηλιάδη

Το παρασκήνιο στη δίκη της Πισπιρίγκου – Τα βλέμματα και οι περίεργες αντιδράσεις στην κατάθεση Ηλιάδη

Όσα έγιναν στην «επεισοδιακή» κατάθεση του εντατικολόγου.

Το παρασκήνιο των όσων εκτυλίχθηκαν στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για το θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, των ώρα που κατέθετε ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Πατρών και γνωστός εντατικολόγος, Ανδρέας Ηλιάδης, αποκαλύπτει σε εκτενές ρεπορτάζ της, η εφημερίδα «Πατρίς».

Ο Ανδρέας Ηλιάδης κατέθετε την Τετάρτη 5 Απριλίου από τις 10 το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, με την εφημερίδα να καταγράφει τις αντιδράσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου, του εντατικολόγου, αλλά και του Αλέξη Κούγια που μόλις μπήκε στην αίθουσα προκάλεσε «τρικυμία» και άφησε υπαινιγμούς για τον γιατρό.

Λίγο πριν ξεκινήσει η κατάθεσή του ο δικηγόρος της κατηγορούμενης Αλέξης Κούγιας ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να είναι παρών καθώς βρισκόταν σε άλλη δίκη σε διπλανή αίθουσα. Η κατηγορουμένη μπήκε στη δικαστική αίθουσα ενώ στην τελευταία σειρά έκατσε ο Μάνος Δασκαλάκης. Ο κ. Ηλιάδης είχε στα χέρια του έγγραφα και ζήτησε να τα αφήσει δίπλα του, στο σημείο όπου κάθονται οι δικηγόροι του Μάνου Δασκαλάκη.

«Η Τζωρτζινίτσα… και η συγκίνηση του εντατικολόγου»

Ο κ. Ηλιάδης περιέγραψε το τηλεφώνημα που δέχτηκε στις 11 Απριλίου 2021 από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο για ένα κοριτσάκι που έπαθε ανακοπή και το επανέφεραν μετά από 55 λεπτά. «Ήταν μία δραματική νύχτα όταν παραλάβαμε το παιδί. Πέσαμε πάνω του και γύρω στις πέντε τα ξημερώματα τα πράγματα σταθεροποιήθηκαν» είπε ο εντατικολόγος σε δικαστές και ενόρκους λέγοντας ότι ενημέρωσε τους γονείς ότι θα πολεμήσουνε για το παιδί.

Ο κ. Ηλιάδης γνώριζε ότι ακριβώς από πίσω του βρίσκεται η κατηγορουμένη. Δεν γύρισε ούτε μία στιγμή να την κοιτάξει. Αντίθετα εκείνη τον κοίταξε έντονα στο διάλειμμα της δίκης την ώρα που έμπαινε μέσα στη δικαστική αίθουσα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της κατάθεσης του ο εντατικολόγος αποκαλούσε το νεκρό κορίτσι «Τζωρτζίνα μας» ή «Τζωρτζινίτσα» ενώ λύγισε τη στιγμή που περιέγραφε τη βιντεοκλήση που έκανε ο ίδιος στη μητέρα έχοντας δίπλα του το παιδί μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Ο κ. Ηλιάδης σταμάτησε να μιλά και κατέβασε το κεφάλι με τη μητέρα να γυρνά το σώμα της προς τα πίσω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ