Δολοφονία Καραϊβάζ: «Ακουμπάνε» τους δολοφόνους δύο χρόνια μετά – Τι έχουν στα χέρια τους οι Αρχές

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Ακουμπάνε» τους δολοφόνους δύο χρόνια μετά – Τι έχουν στα χέρια τους οι Αρχές

Η αστυνομική έρευνα έχει οδηγήσει σε πρόσωπα και τα κομμάτια του παζλ συμπληρώνονται για να φτάσει η υπόθεση στη Δικαιοσύνη

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ λίγα μέτρα έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Η δολοφονία του παραμένει ανεξιχνίαστη αλλά τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν πληροφορίες ότι η αστυνομική έρευνα έχει φτάσει για πρώτη φορά στον εντοπισμό στοιχείων που οδηγούν προς τους δολοφόνους του δημοσιογράφου, φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς.

Μετά από έρευνες μηνών, τη συλλογή και την ειδική συνδυαστική επεξεργασία οπτικού υλικού και άλλων δεδομένων από το προανακριτικό υλικό φαίνεται ότι οι Αρχές έχουν φτάσει σε ένα τουλάχιστον πρόσωπο που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία.

Το άσπρο βαν και ο ιδιώτης

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στα ΝΕΑ, ένα από καθοριστικά ευρήματα των ερευνών είναι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο εντοπισμός ενός οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία.

Όπως διαπιστώθηκε κοντά και σε παράλληλη κίνηση με το μηχανάκι (ένα σκούτερ Μπέβερλι) των δραστών εντοπίστηκε να κινείται στη λεωφόρο Ποσειδώνος κι άλλο ένα όχημα τύπου βαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ