«Τον περίμενα να γυρίσει στο σπίτι μας και τον βρήκα αιμόφυρτο» – Συγκινεί η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ

«Τον περίμενα να γυρίσει στο σπίτι μας και τον βρήκα αιμόφυρτο» – Συγκινεί η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ

«Με στοιχειώνει που δεν με άφησαν να τον πλησιάσω και να τον αγκαλιάσω» λέει η Στάθα Καραϊβάζ για την ημέρα της δολοφονίας του δημοσιογράφου.

Δύο χρόνια συμπληρώνονται αύριο, Κυριακή, από την άγρια δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, με τους δολοφόνους του να κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι.

Η χήρα του δημοσιογράφου, Στάθα, δηλώνει βέβαιη ότι η δολοφονία του θα εξιχνιαστεί και μιλά στον ΑΝΤ1 για τη ζωή μετά το φόνο του συζύγου της αλλά και τις έρευνες των Αρχών.

«Είναι δεδομένο ότι ο φάκελος του Γιώργου δεν έχει φύγε από τα χέρια τους, η υπόθεση ψάχνεται καθημερινά και όπως μας είπε πρόσφατα υψηλόβαθμος αξιωματούχος είναι θέμα τιμής για την ελληνική αστυνομία να συλληφθούν οι δολοφόνοι του Γιώργου. Ώς σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ που ήταν τόσα χρόνια αστυνομικός συντάκτης και συνοδοιπόρος όσον αφορά τον συνδικαλισμό και στο να ακουστεί η φωνή τους εμπιστεύομαι τους Έλληνες αξιωματικούς ότι οι περισσότεροι από αυτούς τιμούν τα γαλόνια τους. Είμαι πεπεισμένη ότι θα βγει η δολοφονία του Γιώργου» λέει.

«Η ζωή μας ήταν πολύ ωραία πριν από αυτό. Περίμενα τον Γιώργο με χαρά να γυρίσει στο σπίτι μας, για να περάσουμε ένα ωραίο Σαββατοκύριακο και δυστυχώς τον είδα εδώ αιμόφυρτο. Με στοιχειώνει που δεν με άφησαν να τον πλησιάσω και να τον αγκαλιάσω» συγκινεί.

«Στα δύο χρόνια αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι το κράτος ήταν απών από την οικογένεια του Γιώργου, δεν υπήρξε η παραμικρή συμπαράσταση από κανένα φορέα» καταλήγει η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ