«Τον λέγαμε κεφτέ και γουρούνι» – Αμετανόητοι οι «νταήδες» μετά το bullying στον 15χρονο στο Αρσάκειο

«Τον λέγαμε κεφτέ και γουρούνι» – Αμετανόητοι οι «νταήδες» μετά το bullying στον 15χρονο στο Αρσάκειο

Σοβαρές καταγγελίες γονέων μαθητών του Αρσακείου, για περιστατικά με ναρκωτικά, συμβάντα σχολικού εκφοβισμού και πειθαρχικά παραπτώματα, έρχονται στο φως. Το bullying με την πετονιά δεν ήταν η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας, λένε

Ανοίγουν στόματα για την σοκαριστική υπόθεση bullying με θύμα 15χρονο μαθητή στο Αρσάκειο, με τους «νταήδες της τάξης», όπως τους χαρακτηρίζουν άλλοι μαθητές του σχολείου, να δένουν πετονιά στον λαιμό του συμμαθητή τους για… «παιχνίδι» και «πλάκα», όπως είπαν αργότερα για να δικαιολογήσουν την απαράδεκτη πράξη τους.

Σύμφωνα με καταγγελίες γονέων μαθητών του Αρσακείου, περιστατικά με ναρκωτικά, συμβάντα σχολικού εκφοβισμού και πειθαρχικά παραπτώματα, είναι καθημερινά και το bullying με την πετονιά δεν ήταν η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας. Είναι ενδεικτικό ότι λίγο πριν τυλίξουν με πετονιά το αγόρι, οι «νταήδες» του Αρσακείου είχαν κατεβάσει το παντελόνι σε έναν συμμαθητή τους.

Όλα αυτά δε συμβαίνουν, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, με τους καθηγητές να είναι απλοί θεατές. Ο 15χρονος είχε αποφασίσει να αντιμετωπίσει σιωπηλά τον «εφιάλτη» που βίωνε και να διαχειριστεί μόνος του τους «νταήδες» και αν δεν υπήρχαν τα σημάδια στον λαιμό από την πετονιά, ο μαθητής δεν θα είχε μιλήσει ποτέ στην οικογένειά του και θα συνέχιζε να υπομένει τον «Γολγοθά» του σχολικού εκφοβισμού.

«Τον λέγαμε μπούλη, κεφτεδάκι, γουρουνάκι δεν τον πειράζαμε μόνο εμείς, αλλά τον κορόιδευαν και άλλοι από το σχολείο»

Ο κυνισμός των παιδιών – δραστών του αποτρόπαιου περιστατικού τρομάζει, καθώς προκειμένου, προφανώς, να δικαιολογήσουν την πράξη του υποστήριξαν ότι δεν ήταν οι μόνοι που παρενοχλούσαν τον 15χρονο.

«Τον λέγαμε μπούλη, κεφτεδάκι, γουρουνάκι δεν τον πειράζαμε μόνο εμείς, αλλά τον κορόιδευαν και άλλοι από το σχολείο, τον πειράζαμε και έτσι για πλάκα αποφασίσαμε να τον δέσουμε. Πέσαμε πάνω του πέντε, έξι παιδιά, τον δέσαμε με την πετονιά αλλά ξέφυγε για λίγο η κατάσταση», φέρονται να είπαν, μεταξύ άλλων, στην κατάθεσή τους σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι έξι φερόμενοι ως δράστες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ