Ψηφίστηκε η τροπολογία «μπλόκο» στον Κασιδιάρη από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Ψηφίστηκε η τροπολογία «μπλόκο» στον Κασιδιάρη από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Αρνητικά ψήφισαν ΚΚΕ, ΜεΡΑ25 και Ελληνική Λύση - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Με τις ψήφους Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ πέρασε η τροπολογία που μπλοκάρει την συμμετοχή στις εκλογές του κόμματος Κασιδιάρη. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από την ψηφοφορία χωρίς να ψηφίσει ενώ αρνητικά ψήφισαν ΚΚΕ, ΜέΡΑ25 και Ελληνική Λύση.

Σημειώνεται ότι η σημερινή ψηφοφορία διεξήχθη στον απόηχο της παραίτησης του αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Χρήστου Τζανερίκου, μια ημέρα μετά τη δήλωση του περί ευθείας παρέμβαση στον Άρειο Πάγο με την υποψήφια τροπολογία για το αποκαλούμενο κόμμα Κασιδιάρη και τις θυελλώδεις αντιδράσεις που προκλήθηκαν σε πολιτικό και δικαστικό επίπεδο.

Ο Κασιδιάρης κάνει προεκλογική εκστρατεία από το κελί της φυλακής

«Συγχαρητήρια Ηλία. Είμαστε μαζί σου κάθε μέρα, ρίξτε τους και πάρτε την χώρα στην πλάτη. Είσαι η μόνη μας ελπίδα πλέον…».

«Πάμε Ηλία, πάλη καρέ σε σκεφτόμαστε συνέχεια και περιμένουμε να βγεις να αναλάβεις δράση απέναντι στα τζάκια και τους νενέκους».

Τα παραπάνω (ανεπεξέργαστα) σχόλια γράφτηκαν κάτω από αναρτήσεις ηχογραφημένων μηνυμάτων του βαρυποινίτη Ηλία Κασιδιάρη. Ο πρώην φανατικός χρυσαυγίτης, παρά την κράτηση στον Δομοκό, καταφέρνει να διαχειρίζεται καθημερινά τα προφίλ του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φτάνοντας να διοργανώσει μέχρι και τηλεσυνδιάσκεψη, με τη συμμετοχή 150 υποστηρικτών του.

Για τα συχνά «διαγγέλματα» του άλλοτε πρωτοπαλίκαρου του Νίκου Μιχαλολιάκου – που έχει καταδικαστεί σε 13 χρόνια και 6 μήνες κάθειρξη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης – ενημερώνονται άμα τη αναρτήσει οι 134.000 εγγεγραμμένοι στο κανάλι του στο YouΤube, ενώ αντίστοιχες ειδοποιήσεις λαμβάνουν και όσοι συμμετέχουν στα γκρουπ του κόμματος σε Viber.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ