Φυλακές Δομοκού: Χωρίς απόφαση το Πειθαρχικό Συμβούλιο για Κασιδιάρη – Νέα συνεδρίαση στις 20 Απριλίου

Φυλακές Δομοκού: Χωρίς απόφαση το Πειθαρχικό Συμβούλιο για Κασιδιάρη – Νέα συνεδρίαση στις 20 Απριλίου

Ο πειθαρχικός έλεγχος διεξάγεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν παραβιάζει τους κανονισμούς σχετικά με τις επικοινωνίες που έχει μέσα από τις φυλακές κάνοντας ακόμα και προεκλογική εκστρατεία

Στις 20 Απριλίου αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου το πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών Δομοκού, με τη συμμετοχή του εισαγγελέα που εποπτεύει τις φυλακές, προκειμένου να εξετάσει τις τηλεφωνικές συνομιλίες του Ηλία Κασιδιάρη, όπως προβλέπει ο κανονισμός των φυλακών.

Κατά την σημερινή συνεδρίαση δεν υπήρξε απόφαση σύμφωνα με την ΕΡΤ καθώς, μέσω του συνηγόρου του ο καταδικασμένος πρώην βουλευτής, ζήτησε να υποβάλει υπόμνημα με τις θέσεις του.

Για το λόγο αυτό η συνεδρίαση διακόπηκε χωρίς να ληφθεί κάποια απόφαση σχετικά με το αν θα επιβληθούν σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη πειθαρχικές κυρώσεις και αν ναι, τι είδους θα είναι αυτές.

Τι εξετάζει το Πειθαρχικό

Αυτό που θα εξετάσει το Πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών Δομοκού είναι είναι εάν ο Ηλίας Κασιδιάρης, έχει παραβιάσει την απόφαση του Συμβουλίου που είχε λάβει τον Οκτώβρη του 2021.

Σύμφωνα με εκείνη την απόφαση επιτρέπεται να χρησιμοποιεί μόνο το κοινόχρηστο καρτοτηλέφωνο των φυλακών και να επικοινωνεί αποκλειστικά και μόνο με συγγενείς μέχρι 4ου βαθμού και τον δικηγόρο του για θέματα αποκλειστικά προσωπικά, οικογενειακά και νομικής φύσεως που αφορούν την υπόθεσή του και τίποτε άλλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ