Οι πρώτες στιγμές των διασωστών στα Τέμπη και οι κινήσεις του σταθμάρχη πριν και μετά τη φονική σύγκρουση

Οι πρώτες στιγμές των διασωστών στα Τέμπη και οι κινήσεις του σταθμάρχη πριν και μετά τη φονική σύγκρουση

Συγκλονίζουν τα νέα ντοκουμέντα από την τραγωδία στο Τέμπη – Οι διασώστες πάλευαν μέσα σε σκηνικό απόλυτης καταστροφής.

Ανατριχίλα προκαλούν τα νέα βίντεο ντοκουμέντα από το σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη. Όπως φαίνεται στις εικόνες που δημοσιεύει η εκπομπή «Tlive», όταν έφτασαν διασώστες πυροσβέστες και αστυνομικοί στο σημείο της φονικής σύγκρουσης των τρένων, αντίκρισαν φλόγες και καπνούς παντού.

«Αστυνομία, είναι κανείς εδώ;» φωνάζει κάποιος αστυνομικός και ακούγεται μια φωνή «εδώ, εδώ».

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός, το δίχως γυρισμό ματς, οι αλλαγές στο Ρέντη και η 11άδα του Ανιγκό…

Όλοι όσοι έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν, φωνάζουν στα συντρίμμια αναζητώντας ίχνη ζωής. Μέσα στα φλεγόμενα βαγόνια, υπάρχουν εγκλωβισμένοι επιβάτες και κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τους σώσουν.

Μέσα στο σκοτάδι, προσπαθούν να απεγκλωβίσουν όσους έχουν καταπλακωθεί από λαμαρίνες και σίδερα των συρμών.

Οι κινήσεις του σταθμάρχη πριν και μετά από τη σύγκρουση των τρένων

Σε άλλα βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή του Alpha, φαίνονται οι κινήσεις και οι αντιδράσεις του 59χρονου κατηγορούμενου σταθμάρχη πριν και μετά από το δυστύχημα στα Τέμπη.

Στο πρώτο βίντεο είναι η άφιξη του σταθμάρχη στη Λάρισα, όταν ξεκινάει η βάρδιά του. Το ρολόι γράφει 21.20 και η απόκλιση της κανονικής ώρας από την ώρα της κάμερας είναι 4 λεπτά. Η βάρδιά του θα ξεκινούσε στις 22.00. Κρατάει έναν καφέ στο χέρι.

Σε επόμενο συγκλονιστικό ντοκουμέντο φαίνεται η στάση του μοιραίου Intercity στη Λάρισα, που διαρκεί 4 λεπτά, με κάποιους από τους επιβάτες να κατεβαίνουν για ένα νερό ή για τουαλέτα και να ξαναμπαίνουν στο τρένο. Πρόκειται δηλαδή για τις τελευταίες στιγμές κάποιων επιβατών που λίγα λεπτά μετά οδηγήθηκαν στον θάνατο.

Σε άλλο βίντεο, μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων και συγκεκριμένα λίγα λεπτά πριν τις 00.00 εκείνο το μοιραίο βράδυ, ο μοιραίος σταθμάρχης καταγράφεται να περπατάει ανήσυχος στην πλατφόρμα. Σύμφωνα με την εκπομπή, έχει προηγηθεί η επικοινωνία με τον σταθμάρχη των Νέων Πόρων καθώς και με το κέντρο ρύθμισης κυκλοφορίας και ο σταθμάρχης έχει ενημερωθεί για το δυστύχημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ