«Ο Αλέξης Γεωργούλης νιώθει πως όλο αυτό είναι στημένο και αδιανόητο» – Τι λέει συνεργάτης του

«Ο Αλέξης Γεωργούλης νιώθει πως όλο αυτό είναι στημένο και αδιανόητο» – Τι λέει συνεργάτης του

Με τα καλύτερα λόγια μιλά για τον Αλέξη Γεωργούλη συνεργάτης του.

Με τα καλύτερα λόγια μιλά συνεργάτης του Αλέξη Γεωργούλη, μετά την καταγγελία της γνωστής δικηγόρου σε βάρος του ευρωβουλευτή για βιασμό και ξυλοδαρμό.

«Είναι άψογος, ευγενέστατος και γλυκύτατος. Ένας άνθρωπος με χιούμορ, που δεν πίεζε ποτέ τους συνεργάτες του. Ένας άνθρωπος άνετος, ευχάριστος και χαλαρός. Είναι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Νιώθει πως όλο αυτό είναι αδιανόητο. Στημένο και αδιανόητο και νιώθει πάρα πολύ άσχημα. Όλοι οι συνεργάτες του, όταν μιλάνε, λένε πως περνούν πολύ καλά στην εργασία τους και δε νιώθουν καμία πίεση» λέει ο συνεργάτης του Γεωργούλη στην εκπομπή «Tlive».

Μέσα στον Μάιο η συζήτηση για άρση της ασυλίας του – Ποιοι τον καίνε, ποιοι τον στηρίζουν

Για να κληθεί, ενώπιον των δικαστικών αρχών και για να λάβει τη δικογραφία της υπόθεσης στα χέρια του θα πρέπει να αρθεί η ασυλία του. Το πρώτο βήμα πιθανολογείται ότι θα γίνει στις 8 Μαΐου, με την τοποθέτηση αρμόδιου εισηγητή στην επιτροπή νομικών υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Στη συνέχεια, θα οριστεί η συνεδρίαση της επιτροπής που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών ενδεχομένως στις 30 Μαΐου. Το πιθανότερο είναι να μη χρειαστεί επόμενη συνεδρίαση για να ληφθεί η απόφαση που θα γίνει γνωστή στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς δεν θα υπάρξει αντίλογος .

Μετά την άρση της ασυλίας θα υπάρξει ακρόαση σε επίπεδο δικαστηρίου όπου ο Αλέξης Γεωργούλης θα βρεθεί στο εδώλιο αντιμέτωπος με τις βαριές κατηγορίες της καταγγέλλουσας.

Η καταγγελία ωστόσο, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, καθώς φαίνεται πως «άνοιξαν στόματα» και για άλλες κακοποιητικές συμπεριφορές του ευρωβουλευτή. Πρόκειται για άλλα δύο πρόσωπα που εργάζονταν τα προηγούμενα χρόνια στο γραφείο του φέρονται να τον έχουν καταγγείλει για κακοποιητική συμπεριφορά.

Οι καταγγελίες αυτές, να σημειωθεί ότι δεν έχουν πάρει νομική μορφή όπως έγινε με την πρώην υπάλληλο του Ευρωκοινοβουλίου και νυν στελέχους της νομικής υπηρεσίας της Κομισιόν που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό.

Στα τέλη του 2019 μία άλλη γυναίκα απευθυνόταν στα αρμόδια όργανα του Ευρωκοινοβουλίου για να καταγγείλει κακοποιητική συμπεριφορά από τον ίδιο άνθρωπο. Ήταν ένα νεαρό κορίτσι λίγο παραπάνω από 20 ετών, που δούλευε ως ασκούμενη στο γραφείο του Αλέξη Γεωργούλη.

Εκείνη την περίοδο τον ακολουθούσε στις δραστηριότητές του και κυρίως στις συνεντεύξεις του σε ελληνικά και ξένα μέσα ενημέρωσης, καθώς ο τότε ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της είχε αναθέσει τον ρόλο της φωτογράφου του. Στην καταγγελία της, σύμφωνα με πληροφορίες, γινόταν λόγος για εργασιακό μπούλινγκ, αλλά και σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος της από τον ευρωβουλευτή.

Την ίδια περίπου περίοδο στο αρμόδιο γραφείο του Ευρωκοινοβουλίου απευθύνθηκε και ένας άντρας, ο τότε υπεύθυνος του γραφείου του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος επίσης έκανε λόγο για εργασιακό μπούλινγκ που δεχόταν από τον νεόκοπο πολιτικό στον χώρο εργασίας του. Ηταν ο άνθρωπος που είχε προτείνει τη νεαρή κοπέλα ώστε να συνεργαστεί με το γραφείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ