«Έπεσε και συνέχισαν να τον χτυπούν, μας απειλούσαν» – Τι λέει ο γιος του 52χρονου που έπεσε νεκρός μετά από καυγά

«Έπεσε και συνέχισαν να τον χτυπούν, μας απειλούσαν» – Τι λέει ο γιος του 52χρονου που έπεσε νεκρός μετά από καυγά

«Δεν ήθελαν το γραφείο τελετών που είχαμε» λέει ο γιος του 52χρονου που έπεσε νεκρός έπειτα από καυγά στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Σοκ προκαλεί ο θάνατος ενός 52χρονου στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, μετά από καυγά με δύο άνδρες, γείτονες του γραφείου τελετών που διατηρούσε το θύμα στην περιοχή.

Αφορμή για τον άγριο καυγά ήταν η τροφή που έβαλε ο 52χρονος για τα αδέσποτα έξω από το κατάστημά του. Όμως, όπως φαίνεται και επιβεβαιώνει με δηλώσεις του στο MEGA, ο γιος του θύματος, υπήρχε πολύμηνη κόντρα ανάμεσά τους.

Διαβάστε επίσης: Το… ζέσταμα πριν το Final 4 και το μήνυμα του κόσμου (vid)

«Και σήμερα το πρωί να πούμε ξαφνικά βγήκε ο πατέρας μου από το γραφείο να ταΐσει κάτι γατάκια που είχαμε εκεί στην γειτονιά και βγήκαν αυτοί, τον βρήκαν εκεί εύκαιρο και του ορμήσανε. Τον χτυπήσαν τέλος πάντων, έπεσε κάτω ο πατέρας μου και συνέχισαν να τον χτυπούν ανελέητα. Έπαθε πνευμονική εμβολή μας είπανε, που σημαίνει ότι έφαγε ξύλο και πήγε στα πνευμόνια υγρό» περιγράφει ο γιος του θύματος, Γιώργος Μιχαηλίδης.

«Είχαμε νταηλίκια και απειλές»

«Στο ίδιο του το μαγαζί απέξω ήταν εκεί πέρα δυο παιδιά ας τα πούμε, δεν ήθελαν το γραφείο τελετών που είχαμε, είχαμε νταηλίκια κόντρα, δηλαδή αυτοί ερχόντουσαν βάψανε την τζαμαρία μια μέρα ξέρω ΄γω, την άλλη μέρα χαράξαν αυτοκίνητο μας, θα σε κάνουμε, θα σε ράνουμε εμείς δεν δίναμε σημασία» υποστηρίζει ο κ. Μιχαηλίδης.

«Και οι τρεις όπως κατάλαβα δεν ήταν ήρεμοι επειδή και αυτός ο συγχωρεμένος έλεγε βρισιές και αυτοί από επάνω» λέει κάτοικος της περιοχής.

Οι γείτονες κάλεσαν άμεσα το ασθενοφόρο. Στην μεταφορά του όμως προς το νοσοκομείο ο 52χρονος υπέκυψε στα τραύματα του και κατέληξε.

Ο ένας από τους δύο δράστες παρέμεινε στο σημείο, καθώς δεν είχε αντιληφθεί την σοβαρότητα των χτυπημάτων, ενώ ο δεύτερος λίγη ώρα αργότερα παραδόθηκε μόνος του στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Ανακοίνωση για τον φονικό καυγά στη Νεάπολη το πρωί του Σαββάτου εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

«Πρωινές ώρες, σήμερα (13-05-2023), στη Νεάπολη, έλαβε χώρα επεισόδιο μεταξύ 52χρονου και δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 40 και 42 ετών, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 52χρονου.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το επεισόδιο έλαβε χώρα έπειτα από διαπληκτισμό μεταξύ των ατόμων, διότι οι ανωτέρω κλώτσησαν φαγητό για αδέσποτα, που τοποθέτησε ο θανών εξωτερικά του καταστήματός του, καθώς και θέματα γειτνίασης. Μετά τη λήξη του επεισοδίου ο 52χρονος κατά τη διακομιδή του σε εφημερεύον νοσοκομείο, κατέληξε, ενώ τα δύο εμπλεκόμενα άτομα συνελήφθησαν.

Για το συμβάν σχηματίστηκε δικογραφία από το  Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ