Γνωστός παρουσιαστής απολύθηκε μετά από άσεμνη έκφραση σε συνάδερφό του

Γνωστός παρουσιαστής απολύθηκε μετά από άσεμνη έκφραση σε συνάδερφό του

Ο ίδιος δεν έχει επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς

Ο τοπικός παρουσιαστής της Νέας Υόρκης Ken Rosato αποβλήθηκε από το ABC 7 επειδή φέρεται πως αναφέρθηκε στη συμπαρουσιάστριά του Shirleen Allicot με μία γνωστή άσεμνη έκφραση.

Σύμφωνα με το pagesix.com, ο επί πολλά έτη παρουσιαστής της εκπομπής «Eyewitness News This Morning» απολύθηκε αμέσως όταν ακούστηκε από το ανοιχτό μικρόφωνό του να αποκαλεί την Allicot «cu*t».

Διαβάστε επίσης: Πίτερς στο «10»: «Δεν περνούν οι μέρες για το Final 4 – Κατάλαβα από νωρίς ότι έχουμε κάτι ξεχωριστό φέτος»

Άλλες πηγές αναφέρουν πως ο Rosato εκείνη τη στιγμή βρισκόταν εκτός της εκπομπής, ωστόσο το ενεργό μικρόφωνό του, τον πρόδωσε.

Ο Rosato με την Allicot

Εκπρόσωπος του καναλιού απέφυγε να σχολιάσει το περιστατικό.

Εκπρόσωπος του Rosato με τη σειρά του, ούτε επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε τα όσα λέγονται. Την ίδια στιγμή είχε απορρίψει με συνοπτικές διαδικασίες τις εικασίες που θέλανε τον Rosato να έχει κάνει ρατσιστικά σχόλια.

«Η απόλυση για οποιαδήποτε φυλετική προσβολή είναι 100 τοις εκατό ανακριβής και αναληθής. Ο Ken Rosato είχε ένα σημείο αναφοράς 20 ετών στο WABC για την υποστήριξη κάθε ισότητας»,  είπε ο εκπρόσωπος την Παρασκευή.

O Rosato άρχισε να εργάζεται στον σταθμό ως ελεύθερος επαγγελματίας ρεπόρτερ το 2003 και αργότερα προήχθη στην πρωινή και μεσημεριανή ζώνη ως παρουσιαστής.

Ο σταθμός δεν έχει ακόμη ανακοινώσει επίσημα την αποχώρησή του, αλλά ο γενικός διευθυντής ενημέρωσε τους υπαλλήλους ότι ο Rosato «δεν είναι πλέον στο WABC» μέσω email την Παρασκευή.

«Τον ευχαριστούμε για τα χρόνια των υπηρεσιών του» αναφερόταν στο e-mail.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ