Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Ευχάριστα τα νέα για την υγεία του 8χρονου (vid)

Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Ευχάριστα τα νέα για την υγεία του 8χρονου (vid)

«Έφυγε από την ΜΕΘ και είναι στη παιδοχειρουργική».

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του 8χρονου παιδιού από τη Χαλκιδική, που τραυματίστηκε όταν ο πατέρας του σκότωσε τη μητέρα του και αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι της οικογένειας. Οι γιατροί του 8χρονου παιδιού ανέφεραν πως θα χρειαστούν και άλλα χειρουργεία για την πλήρη αποκατάσταση του χεριού του.

Διαβάστε επίσης: Στη Βουλή η Ράνια Θρασκιά: Το όραμά της στην πολιτική μετά την εκλογή της με τον ΣΥΡΙΖΑ

Όπως είπε ο διευθυντής της Παιδοχειρουργικής, ο 8χρονος υποστηρίζεται από συγγενείς του, ενώ το νοσοκομείο θα είναι δίπλα του για να το στηρίξει ψυχολογικά, καθώς «δυστυχώς έχει πλήρη συνείδηση του τι έγινε και χρειάζεται προσοχή στους χειρισμούς».

«Έχει ψυχολογική υποστήριξη αλλά τον βοηθούν και οι συγγενείς»

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκράτειου, Γεώργιο Τσικόπουλο τα πράγματα σε γενικές γραμμές είναι καλά «δηλαδή το παιδί είναι σταθερό και έχει πλήρη επαφή με το περιβάλλον».

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί έχουμε το παιδάκι δίπλα μας. Έφυγε από την ΜΕΘ και είναι στη παιδοχειρουργική. Συνεχώς κοντά του είναι η γιαγιά του. Δεν κινδυνεύει πλέον αλλά έχει ένα πρόβλημα στο χέρι, όπου θα γίνει ένα ακόμη χειρουργείο την Τρίτη το πρωί.

Εάν όλα πάνε καλά τότε θα κάνουμε ένα μεγάλο χειρουργείο την επόμενη εβδομάδα στην αποκατάσταση του νεύρου. Εάν δεν πετύχει θα έχει προβλήματα στη λειτουργία του χεριού. Έως τότε θα είναι εδώ το παιδί. Επικοινωνεί, ήρθε η αδελφή του χθες. Έχει ψυχολογική υποστήριξη αλλά τον βοηθούν και οι συγγενείς».

Περπατούσε πέντε ώρες τραυματισμένο μέσα στο σπίτι του

Το 8χρονο παιδάκι που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα είχε γαντζωθεί στην αγκαλιά της μάνας του τη στιγμή της γυναικοκτονίας και τα σκάγια το τραυμάτισαν και αυτό σοβαρά.

Για περισσότερες από 5 ώρες περπατούσε τραυματισμένο μέσα στο σπίτι ανήμπορο να αντιδράσει με τους δυο γονείς του να κείτονται νεκροί μέσα στο σπίτι τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ