Αυτό είναι το ποσό που έκλεψαν οι κουκουλοφόροι από το ξέφρενο πάρτι των ΜΗΧ-ΜΗΧ

Αυτό είναι το ποσό που έκλεψαν οι κουκουλοφόροι από το ξέφρενο πάρτι των ΜΗΧ-ΜΗΧ

Μόλις ξημέρωσε και όταν το πάρτι άρχισε να διαλύεται δύο άτομα που φορούσαν κουκούλες πήγαν στο ταμείο που υπήρχαν τα χρήματα και έκλεψαν ένα μεγάλο ποσό.

Πολλά απρόοπτα είχε το ξέφρενο πάρτι των ΜΗΧ-ΜΗΧ του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που έγινε την Πέμπτη και στο οποίο βρέθηκαν πάνω από 8.000 άτομα, 45 εκ των οποίων διακομίστηκαν στα επείγοντα του νοσοκομείο Βόλου ύστερα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Συγκεκριμένα εκτός από τα δεκάδες άτομα που κατέληξαν στο νοσοκομείο, μόλις ξημέρωσε και όταν το πάρτι άρχισε να διαλύεται δύο άτομα που φορούσαν κουκούλες πήγαν στο ταμείο που υπήρχαν τα χρήματα από το ολονύχτιο πάρτι και έκλεψαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ίσως και το σύνολο των εισπράξεων της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το πανεπιστήμιο, που δεν επιβεβαιώνει η αστυνομία, στις 6:30 το πρωί και ενώ οι νεαροί που συμμετείχαν στο πάρτι άρχισαν να διαλύονται, δύο άτομα που φορούσαν κουκούλες, πήγαν στο χώρο που λειτουργούσε το ταμείο και αφού απείλησαν φοιτητές έκλεψαν ένα μεγάλο ποσό που σύμφωνα με δήλωση των παθόντων ανερχόταν σε πάνω από 10.000 ευρώ.

Στη συνέχεια οι δύο δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν ενώ στο χώρο υπήρχε ακόμη κόσμος από το πάρτι.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, η καταγγελία που έγινε στην αστυνομία δεν διευκρινίζει αν επρόκειτο για κλοπή ή για ληστεία, ενώ διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Είχε δοθεί άδεια για το πάρτι

Σε σχέση με τη διοργάνωση του πάρτι πηγές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας τονίζουν ότι υποβλήθηκε αίτημα από μεγάλη ομάδα φοιτητών του τμήματος και δόθηκε η άδεια από το εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Στον χώρο του πάρτι, που ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα προχθές και ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής, λειτουργούσαν τέσσερα μπαρ που πωλούσαν ποτά στους νεαρούς φοιτητές, ενώ η μουσική έπαιζε στη διαπασών όλη τη νύχτα από αρκετούς dj που βρισκόταν στον χώρο.

Για να μπει κάποιος στις εγκαταστάσεις, δεν πλήρωνε είσοδο, μπορούσε να πάει δικά του ποτά, αλλά η κατανάλωση ήταν μεγάλη στα μπαρ που υπήρχαν στον χώρο, με δεδομένο ότι το πάρτι συγκέντρωσε περίπου 8.000 νεαρούς από όλη σχεδόν την Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι στη σελίδα της εκδήλωσης Summer Party ΜΗΧ ΜΗΧ Βόλου εμφανίζονται χορηγοί της εκδήλωσης που είναι τοπικές επιχειρήσεις, ενώ υπήρχε τιμοκατάλογος με χρέωση του μπουκαλιού 40 ευρώ του ποτού 5 ευρώ, ενώ μπύρα και σφηνάκι κόστιζαν 2 ευρώ.

Το συγκεκριμένο πάρτι του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών γίνεται κάθε χρόνο και φέρνει στο Βόλο χιλιάδες φοιτητές από κάθε γωνιά της χώρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ