Αναστάτωση σε χωριό στην Αχαΐα: Πυροβολισμοί για τα μάτια 22χρονης

Αναστάτωση σε χωριό στην Αχαΐα: Πυροβολισμοί για τα μάτια 22χρονης

Η κοπέλα κατηγορούσε τον πρώην σύντροφό της για… revenge porn!

Ανάστατη και συγκλονισμένη είναι η περιοχή του Μαζαρακίου στη Δυτική Αχαΐα εξαιτίας ενός ιδιαίτερα σοβαρού περιστατικού ανάμεσα σε έναν 42χρονο και την οικογένεια της 22χρονης πρώην συντρόφου του.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στη Λ. Μαραθώνος

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν ο 42χρονος μετέβη στο σπίτι της 22χρονης για να της ζητήσει εξηγήσεις, επειδή όπως καταγγέλλει, διέδιδε φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές.

Τι λέει η οικογένεια της κοπέλας

Η οικογένεια υποστηρίζει πως ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο και πως ο 42χρονος ενοχλούσε συνεχώς την νεαρή μετά τον χωρισμό γιατί δεν τον δεχόταν. Μάλιστα, η οικογένεια υποστηρίζει πως ο άνδρας της είχε βάλει μέχρι και κοριό στο αυτοκίνητό της για να ελέγχει όλες τις κινήσεις της.

Σύμφωνα με το pelop.gr, όταν ο άνδρας έφτασε στο σπίτι ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα και τον αδερφό της 22χρονης. Όπως καταγγέλλει, στη συνέχεια ο αδερφός τον πυροβόλησε με καραμπίνα αλλά δεν τον πέτυχε.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και τελικά ο 42χρονος, η 22χρονη και ο πατέρας της οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας. Ο αδερφός έφυγε από το σπίτι για να γλυτώσει το Αυτόφωρο.

Οι δύο πλευρές μηνύθηκαν και αφέθηκαν και οι τρεις ελεύθεροι ενώ ο αδερφός αναζητείται. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 42χρονου, δεν αποκλείεται ο εισαγγελέας, εκτιμώντας τα στοιχεία από τις καταθέσεις, να αλλάξει ακόμη και το κατηγορητήριο και ο νεαρός αδελφός να κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ