Υπόθεση 12χρονης στα Σεπόλια: «Άνθρωποι με αυτή τη διαστροφή είναι δεδομένο πως το έχουν ξανακάνει» λέει ο Λύτρας

Υπόθεση 12χρονης στα Σεπόλια: «Άνθρωποι με αυτή τη διαστροφή είναι δεδομένο πως το έχουν ξανακάνει» λέει ο Λύτρας

Βέβαιος ότι αν γίνει έρευνα θα προκύψουν και άλλα ανήλικα θύματα του κυκλώματος που κατηγορείται για βιασμούς και μαστροπεία της 12χρονης στα Σεπόλια.

Την ώρα που οι νέες συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια, δρομολογούν νέες εξελίξεις στη σοκαριστική υπόθεση, ο δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης δηλώνει βέβαιος ότι «θα αποκαλυφθούν κι άλλα θύματα».

Ο Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στο LIVE NEWS, υποστηρίζει ότι «αυτοί οι άνθρωποι, σε αυτές τις ηλικίες και με αυτή τη διαστροφή είναι δεδομένο πως το έχουν ξανακάνει στο παρελθόν».

Διαβάστε επίσης: Χαμός με τα τηλεοπτικά συμβόλαια της Super League

«Πιστεύω πως εάν γίνει έρευνα τότε θα βγουν και άλλα ονόματα παιδιών που είχαν πέσει στα πλοκάμια του κυκλώματος» λέει χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το αν οι νέες συλλήψεις είναι πρόσωπα τα οποία ήταν σε επαφή με τον Ηλία Μίχο, ο κ. Λύτρας λέει: «Δεν έχουμε την νέα δικογραφία ακόμα αλλά από αυτά που γνωρίζουμε, ναι ανήκουν στον κύκλο του Μίχου».

Τέλος, μιλώντας για τη μητέρα της 12χρονης, που παραμένει στη φυλακή, ο δικηγόρος της τονίζει ότι «κανένας από τους κατηγορούμενους, δεν έχει αναφέρει το παραμικρό για τη μητέρα. Αντίθετα υπάρχουν διάλογοι που δείχνουν ότι το παιδί φοβόταν μήπως το μάθει η μητέρα της».

Το προφίλ των συλληφθέντων – Πατέρας και γιος φέρονται να βίασαν τη 12χρονη

Οκτώ άτομα συνελήφθησαν τις τελευταίες ώρες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης. Ανάμεσά τους είναι ένας 48χρονος πατέρας και ο 21χρονος γιος του, που φέρονται να είχαν βιάσει την 12χρονη έναντι αμοιβής, χωρίς να έχουν γίνει περισσότερα στοιχεία γνωστά μέχρι τώρα για το πώς είχαν έρθει σε επαφή με το κορίτσι και πόσες φορές είχαν συναντηθεί μαζί του.

Σε επτά συλλήψεις προχώρησε χθες, Πέμπτη, η ΕΛΑΣ, όλοι εκ των οποίων μένουν στη γειτονιά του Ηλία Μίχου και σήμερα συνελήφθη ακόμη ένας  48χρονο από το Μπαγκλαντές.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι συλληφθέντες είναι ένας 47χρονος αλβανικής υπηκοότητας στο κινητό του οποίου βρέθηκε και βίντεο με την ανήλικη, δύο Πακιστανοί 52 και 36 ετών, τρεις από το Μπαγκλαντές 28, 44 και 48 ετών και οι δύο Έλληνες 48 και 21 ετών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 47χρονος Αλβανός διατηρεί κατάστημα ψιλικών απέναντι από το σχολείο της 12χρονης.

Επίσης ανάμεσα στους κατηγορούμενος ένας αλλοδαπός έχει κατάστημα με κινητά τηλέφωνα και ένας άλλος κουρείο.

Όλοι οι συλληφθέντες φέρεται να είχαν συναντηθεί περισσότερες από μία φορά με την 12χρονη.

Η κομβική τελευταία κατάθεση της 12χρονης

«Κλειδί» για τη συνέχιση των ερευνών και τις νέες συλλήψεις για την υπόθεση, ήταν η τελευταία κατάθεση της 12χρονης στις αρχές Απριλίου.

Η ανήλικη, που κλήθηκε να καταθέσει για έκτη φορά, είχε περιγράψει συγκεκριμένα πρόσωπα και είχε δώσει πληροφορίες για τα σημεία που τους είχε συναντήσει, για τα αυτοκίνητά τους και άλλες λεπτομέρειες που βοήθησαν στην ταυτοποίησή τους.

Σε συνδυασμό με τα ηλεκτρονικά αρχεία που έχουν στην κατοχή τους οι Αρχές μέσα από τα κινητά τηλέφωνα και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έχουν κατασχεθεί, κυρίως του Ηλία Μίχου και έπειτα από φωτογραφίες υπόπτων που έδειξαν στη 12χρονη, δρομολογήθηκαν οι οκτώ τελευταίες συλλήψεις.

Προθεσμία για την Τρίτη πήραν οι οκτώ συλληφθέντες

Προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη έλαβαν το μεσημέρι της Παρασκευής από τον αρμόδιο ανακριτή οι 8 νέοι συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ