Σπύρος Πνευματικός: Η πρώτη αντίδραση μετά την απόφαση να τεθεί εκτός εκλογικής μάχης

Σπύρος Πνευματικός: Η πρώτη αντίδραση μετά την απόφαση να τεθεί εκτός εκλογικής μάχης

O Σπύρος Πνευματικός, επανέλαβε ότι τα λεγόμενά του παρερμηνεύτηκαν, επιβεβαιώνοντας την απόφασή του να αποσυρθεί και να παραδώσει την έδρα του σε περίπτωση εκλογής.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη ΝΔ μετά τη θύελλα που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού για τη «διαλογή» καρκινοπαθών. Ο κ. Πνευματικός τίθεται εκτός εκλογικής μάχης, και όπως ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εάν εκλεγεί στις 25 Ιούνιου, θα παραδώσει την έδρα στον επόμενο επιλαχόντα.

Διαβάστε επίσης: Ξυλοδαρμός γιατρών από ασθενή στο νοσοκομείο Αιγίου

Η πρώτη αντίδραση

Αμέσως μετά, σε ανάρτησή του στο Facebook ο Σπύρος Πνευματικός, επανέλαβε ότι τα λεγόμενά του παρερμηνεύτηκαν, επιβεβαιώνοντας την απόφασή του να αποσυρθεί και να παραδώσει την έδρα του σε περίπτωση εκλογής.

«Επειδή τα λεγόμενά μου σε συνέντευξη δημιούργησαν λάθος εντυπώσεις και άφησαν περιθώρια παρερμηνείας, σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη και τα όργανα της ΝΔ αποσύρομαι από τον εκλογικό αγώνα και δηλώνω ότι σε περίπτωση που εκλεγώ, θα παραιτηθώ από βουλευτής και θα παραδώσω την έδρα. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από κάθε πολίτη και ασθενή χωριστά».

Δείτε την ανάρτηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ