Τρόμος από την δράση του 63χρονου παιδόφιλου – Ο βιασμός και τα χυδαία μηνύματα στις ντουζιέρες

Τρόμος από την δράση του 63χρονου παιδόφιλου – Ο βιασμός και τα χυδαία μηνύματα στις ντουζιέρες

Νέα σοκαριστικά στοιχεία αποκαλύπτονται για την δράση του 63χρονου παιδόφιλου.

Τρόμο προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 63χρονο παιδόφιλο μετά την σύλληψη του για την αποστολή χυδαίων μηνυμάτων σε μία ανήλικη. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να απολογηθεί στον εισαγγελέα. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι ότι προσέγγισε ανήλικες για να έρθει σε ερωτική επαφή μαζί τους.

Αν και ο 63χρονος είναι γνωστός στην περιοχή της Ομόνοιας ως προς την δράση του, δεν έχει περιοριστεί μόνο στην συγκεκριμένη περιοχή. Μάλιστα, η 12χρονη από τα Σεπόλια, τον έχει αναγνωρίσει ως έναν εκ των βιαστών της, ενώ υπάρχει και μία καταγγελία για βιασμό από το 1998 για την οποία έχει καταδικαστεί.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από την Ισπανία: Μπάσιμο του Παναθηναϊκού για Πινέδα – Πολλά εκατομμύρια στο τραπέζι!

Έφτασε μέχρι και στον βιασμό – «Εύχομαι να σαπίσει στη φυλακή» λέει το θύμα
Στην παγίδα του παιδόφιλου έπεσε το 1998 μία 35χρονη κοπέλα. Η γυναίκα έψαχνε για δουλειά και είδε την αγγελία που είχε βάλει ο 63χρονος για μία baby sitter. Έτσι πήγε στο σπίτι του αλλά διαπίστωσε πως δεν υπήρχε κανένα παιδάκι μέσα στο σπίτι.

Η ίδια περιγράφει τα όσα έζησε, αναφέροντας ότι «Κάνω να φύγω και με βουτάει. Άρχισα να φωνάζω εγώ “βοήθεια” και έκλεισε τζάμια, πόρτες, παντζούρια». «Όταν έφυγα, ήμουν σαν χαμένο… Εκεί που έκλαιγα, με είδε μία κυρία και με πήγε στο Τμήμα και έγινε η καταγγελία. Με πήραν με το περιπολικό και τους έδειξα το σπίτι, πήγαν και τον συνέλαβαν. Μετά από ημέρες με πήρε ο δικηγόρος του βιαστή μου και με κάλεσε στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, στο γραφείο του εισαγγελέα για να δώσω κατάθεση» συνεχίζει.

«Στο μεταξύ με πήγαν και στον ιατροδικαστή, ο οποίος είδε ότι είχα πέσει θύμα κακοποίησης» λέει και καταγγέλλει ότι ο πατέρας του 63χρονου της έδωσε λεφτά, για να μην κάνει μήνυση στον γιο του. «Όταν βγήκα από το δικαστήριο, πήγε να μου δώσει λεφτά στο προαύλιο αλλά δεν τα δέχθηκα» λέει χαρακτηριστικά.

Τέλος, το θύμα του 63χρονου μίλησε και για το πώς ένιωσε όταν είδε ότι ο παιδόφιλος έστειλε χυδαίο μήνυμα σε ανήλικο κορίτσι, προκειμένου να το κακοποιήσει. «Εύχομαι αυτός ο άνθρωπος να σαπίσει στη φυλακή και να μην ξαναδεί ποτέ το φως του κόσμου. Μπορεί να γίνει κάτι και να πεθάνει; Να του κοπούν τα χέρια, να πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα» λέει εξοργισμένη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 63χρονος είχε καταδικαστεί για την υπόθεση, αλλά μετά από λίγα χρόνια αφέθηκε ελεύθερος.

Όσα είπε η 12χρονη για τον παιδόφιλο
Η 12χρονη από τα Σεπόλια, αναγνώρισε τον 63χρόνο, λέγοντας στην θεία της πως είναι ένας εκ των βιαστών της. Κατόπιν τούτου, το παιδί θα πρέπει να αναγνωρίσει και επίσημα τον παιδόφιλο, κάτι που αναμένεται γίνει τις επόμενες ώρες. Ακόμη, η 12χρονη μίλησε και στην παιδοψυχολόγο της, ότι έχει βρεθεί με τον παιδόφιλο στις πέτρες και πως έχει μία μηχανή.

Ακόμη, ο δικηγόρος της οικογένειας, «Οι επόμενες κινήσεις είναι να ενημερώσουμε τον ανακριτή που έχει αναλάβει τώρα τη δεύτερη δικογραφία με τους οκτώ κατηγορούμενους και από εκεί και πέρα θεωρώ ότι θα δώσει κατάθεση το παιδί, γιατί τον έχει περιγράψει σε κάποιες καταθέσεις της έχει αναφερθεί σε αυτόν».

Ακολουθεί ο διάλογος της παιδοψυχολόγου και της 12χρονης:
12χρονη: Είναι ένας από την Καλλιθέα. Έχουμε βρεθεί εκεί στις πέτρες, έχει μια μηχανή (αναφέρει τη μάρκα).

Παιδοψυχολόγος: Πόσες φορές είχε συναντηθεί με αυτόν;

12χρονη: Πάνω από μια φορά.

Παιδοψυχολόγος: Τι δουλειά έκανε σου είπε μήπως;

12χρονη: Μου είχε πει ότι δουλεύει πάνω σε ένα χωριό, δεν ξέρω… Αλλά μακριά, δεν ξέρω… Αλλά έμενε στην Καλλιθέα.

Πέταγε χαρτάκια με τον αριθμό του έξω από σχολείο

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι της περιοχής που έμενε ο 63χρονος συνεχίζουν τις καταγγελίες. Σύμφωνα με αυτές, ο παιδόφιλος άφηνε χαρτάκια ερωτικού περιεχομένου με το τηλέφωνο του έξω από το δημόσιο σχολείο της περιοχής.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι αναφέρουν ότι ο παιδόφιλος ζωγράφιζε χυδαία σκίτσα και καλούσε σε ερωτικές συνευρέσεις γράφοντας πάνω στα χαρτάκια τον αριθμό τηλεφώνου του. «Βρίσκαμε χαρτάκια με ανώμαλο περιεχόμενο και ένα τηλέφωνο. Τον παρακολούθησα και τον είδα ότι πέταξε αυτός το χαρτί» καταγγέλλει ένας κάτοικος.

«Τα χαρτάκια έγραφαν αντρικό όνομα και έλεγαν πως κάνει διάφορα πράγματα» λέει μία άλλη γυναίκα. «Τον πιάσαμε, του μιλήσαμε λίγο όμορφα και μετά σηκώθηκε και έφυγε. Από την ώρα που διαπίστωσα ότι είναι αυτός που τα πετάει, σηκώθηκε και έφυγε» λέει ένας κάτοικος, σύμφωνα με τον οποίο ο 63χρονος «τα ίδια έκανε και στην προηγούμενη γειτονιά του, στα Πετράλωνα». 

Δεν σταματά η δράση του παιδόφιλου – Άφηνε μηνύματα στις ντουζιέρες

Ο ίδιος πέρα από την Ομόνοια είχε δραστηριοποιηθεί και σε άλλες περιοχές, Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το τελευταίο διάστημα βρήκε μία περιοχή που αναζητά να ικανοποιήσεις τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Συγκεκριμένα, η δράση του 63χρονου παιδόφιλου φαίνεται ότι είχε επεκταθεί μέχρι την Αχαΐα και στο Κιάτο, εκεί όπου τελευταία περνούσε μεγάλο χρονικό διάστημα. Η τελευταία επίσκεψή του εκεί ήταν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος όπου είχε πάει σε μία παραλία με την πλειοψηφία των λουόμενων να είναι είναι οικογένειες με μικρά παιδιά.

Σύμφωνα με αναφορές, η συμπεριφορά του ήταν πάρα πολύ ύποπτη. Συγκεκριμένα, πήγαινε στις ντουζιέρες και άφηνε μηνύματα με ανεξίτηλο μαρκαδόρο στα πλακάκια και προσπαθούσε με αυτόν τον τρόπο να επικοινωνήσει με ανήλικα παιδιά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ