Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του καταγγελλόμενου βιασμού στους τελικούς του ΝΒΑ

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του καταγγελλόμενου βιασμού στους τελικούς του ΝΒΑ

Ο ίδιος Κόνορ ΜακΓκρέγκορ αρνείται ότι βίασε γυναίκα στον τέταρτο τελικό του NBA και κάνει λόγο για «ψευδείς καταγγελίες».

Για τους λάθους λόγους απασχολεί για άλλη μία φορά τα φώτα της δημοσιότητας ο σταρ του UFC, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, καθώς κατηγορείται ότι στο περιθώριο του τέταρτου τελικού του NBA ανάμεσα στους Μαϊάμι Χιτ και τους Ντένβερ Νάγκετς βίασε μία γυναίκα.

Σύμφωνα με επιστολές που έστειλε η δικηγόρος Άριελ Μίτσελ, ο 34χρονος αθλητής επιτέθηκε σεξουαλικά στη γυναίκα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα που έγινε την Παρασκευή (9 Ιουνίου) και στον οποίο οι Νάγκετς επικράτησαν με 108-95 των Χιτ.

Τι καταγγέλλει η γυναίκα

Στις επιστολές τις οποίες απέκτησε το TMZ Sports, η Μίτσελ ισχυρίζεται πως ο Κόνορ ΜακΓρκέγκορ επιτέθηκε σεξουαλικά στη γυναίκα στις ανδρικές τουαλέτες του «Kaseya Center» του Μαϊάμι, ενώ όπως καταγγέλλεται η ασφάλεια των Χιτ αλλά και του NBA έπαιξαν επίσης ρόλο στην επίθεση.

Συγκεκριμένα η Μίτσελ στις επιστολές ισχυρίζεται ότι σεκιούριτι τόσο του NBA όσο και των Χιτ, «βοήθησαν» να χωριστεί η καταγγέλλουσα από τη φίλη της, αλλά και πως την ανάγκασαν να μεταβεί σε μία ανδρική τουαλέτα, όπου βρισκόταν ήδη ο ΜακΓκρέγκορ με τον σωματοφύλακά του.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η δικηγόρος τότε ο ΜακΓκρέγκορ ξεπρόβαλε ξαφνικά και «έσπρωξε τη γλώσσα του στο στόμα του θύματος και τη φίλησε επιθετικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ