Σοκ στην Πάτρα: Άνοιξαν τον τάφο της μητέρας τους και… δεν υπήρχε μέσα

Σοκ στην Πάτρα: Άνοιξαν τον τάφο της μητέρας τους και… δεν υπήρχε μέσα

Απίστευτο περιστατικό σε νεκροταφείο της Πάτρας - «Κανείς δεν ήξερε τι είχε γίνει κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκονται τα οστά της μητέρας μας»

Δεν πίστευε στα μάτια της η Αννα Σφακιανάκη στην Πάτρα όταν χθες το πρωί στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο της Λεύκας, σε προγραμματισμένη εκταφή της σορού της μητέρας της, άνοιξαν τον τάφο αλλά εκεί διαπιστώθηκε πως…δεν υπήρχε μέσα.

«Στις 19-6-2017 κάναμε την ταφή της μητέρας μου στο Β’ Νεκροταφείο Πατρών. Αντίστοιχα στις 4-10-2022, μας κάλεσαν για εκταφή, όπου κι έγινε το πρώτο άνοιγμα του τάφου, αλλά μάς είπαν ότι η γιαγιά Διονυσία δεν έχει λιώσει ακόμα, ώστε να παραλάβουμε, τα τέσσερα αδέρφια, τα οστά της μητέρας μας από το κοινοτάφιο που την είχαμε.

Διαβάστε επίσης: «Βράζουν» οι Ιρλανδοί: «Βροχή» οι καταγγελίες για συνθήκες ταλαιπωρίας στην OPAP Arena!

Έτσι, μας έδωσαν νέο ραντεβού δεύτερης εκταφής του νεκρού μας στις 4-4-2023, κοινοτάφιο 465. Για σοβαρούς λόγους υγείας (είμαι καρκινοπαθής και κινητικά εν μέρει ΑμΕΑ, έχω κάνει χειρουργείο αρθροπλαστική γόνατος κι έχω βάλει μεταλλικά μέρη), πήρα παράταση, για τελική εκταφή της μητέρας μας στις 16-6-2023, δηλαδή χθες. Όπως οφείλαμε, πήγαμε στις 7.30 το πρωί στο Νεκροταφείο για την εκταφή και ανοίγοντας τον τάφο, μείναμε άναυδοι, γιατί μέσα στον τάφο δεν υπήρχαν τα οστά, δεν υπήρχε η σορός της μητέρας μας», καταγγέλλει στην «Πελοπόννησο».

Η γυναίκα έπαθε «σοκ». Στην κυριολεξία δεν πίστευε ότι ήταν δυνατόν να μην βλέπει τη μάνα της εκεί που ετάφη, λέγοντας: «Δεν μπορώ να σας περιγράψω τα συναισθήματα, τον θυμό, τη λύπη και την απόγνωσή μας. Κανείς δεν ήξερε τι είχε γίνει. Κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκονται τα οστά της μητέρας μας. Ένας υπάλληλος, μόνο, του Νεκροταφείου, μας είπε ότι έγινε λάθος και την έχουν βγάλει (έχει γίνει εκταφή της) στις 4-10-2022».

Σύμφωνα με το pelop.gr, μέχρι και χθες το απόγευμα η κ. Σφακιανάκη δεν είχε βγάλει «άκρη» για το πού βρίσκονται τα οστά της μητέρας της. «Θα κινηθώ νομικά και θα κάνουμε και τα 4 αδέρφια τις απαραίτητες κινήσεις, πρώτον ώστε να βρούμε τα οστά της μητέρας μας και δεύτερον ο κάθε υπεύθυνος στην προκειμένη να πληρώσει αυτό το μακάβριο λάθος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ