Τραγωδία στη Ρόδο: Κλειδώθηκε έξω από το σπίτι, πήγε να ανέβει από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε

Τραγωδία στη Ρόδο: Κλειδώθηκε έξω από το σπίτι, πήγε να ανέβει από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε

Έπεσε από ύψος 3 μέτρων.

Tραγωδία το απόγευμα της Τετάρτης στη Ρόδο.Ένας 74χρονος κλειδώθηκε έξω από το σπίτι του και στην προσπάθειά του να μπει μέσα σε αυτό και να το ανοίξει, έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε.

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία στην Κω: Ξεσπά ο πατέρας της Αναστάζια κατά του 32χρονου – «Λέει ψέματα»

Έπεσε από ύψος 3 μέτρων

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή» ήταν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Τετάρτης, όταν το κέντρο του ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση από συγγενικό πρόσωπο του 74χρονου να μεταβεί στην οικία του. Φθάνοντας στο σημείο οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον 74χρονο χωρίς τις αισθήσεις του και αμέσως τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Ρόδου όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του από τους γιατρούς.

Στο σημείο ειδοποιήθηκε και έφθασε και η αστυνομία, στελέχη της οποίας συγκέντρωσαν στοιχεία και πληροφορίες, για τις συνθήκες και τα δεδομένα κάτω από τα οποία ο 74χρονος βρήκε τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με αυτά, ο ίδιος φέρεται να είχε χάσει τα κλειδιά του σπιτιού του ή να τα ξέχασε μέσα σε αυτό και να προσπάθησε να ανέβει από το μπαλκόνι της μονοκατοικίας του, προκειμένου να ανοίξει. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 3 περίπου μέτρων και να χάσει τη ζωή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ