Σε κατάσταση συναγερμού η Μόσχα – «Μην πάτε στη δουλειά τη Δευτέρα», λέει ο δήμαρχος

Σε κατάσταση συναγερμού η Μόσχα – «Μην πάτε στη δουλειά τη Δευτέρα», λέει ο δήμαρχος

Περίπου 400 χιλιόμετρα από τη Μόσχα βρίσκονται οι στασιαστές της Wagner

Ο δήμαρχος της Μόσχας, Σεργκέι Σομπιάνιν, ζήτησε από τους πολίτες να απόσχουν από μετακινήσεις ή ταξίδια στην πόλη όσο το δυνατόν περισσότερο, δεδομένης της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης που έχει ανακοινωθεί μετά την ανταρσία της Wagner του Γεβγκένι Πριγκόζιν εναντίον του Κρεμλίνου, ενώ παραδέχτηκε ότι η κατάσταση είναι «δύσκολη».

Προειδοποίησε επίσης τους Μοσχοβίτες ότι η κυκλοφορία μπορεί να αποκλειστεί σε ορισμένους δρόμους και σε ορισμένες συνοικίες.

Ο Σομπιάνιν δήλωσε επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση, ότι η Δευτέρα θα είναι μη εργάσιμη ημέρα – με ορισμένες εξαιρέσεις, στις οποίες περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες του δήμου – προκειμένου «να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι».

Ο δήμαρχος εξέδωσε την ανακοίνωση αυτή, καθώς οι στασιαστές μισθοφόροι της Wagner φαίνεται πως συνεχίζουν να προωθούνται προς τη Μόσχα από τη νότια Ρωσία.

Στα 400 χιλιόμετρα από τη Μόσχα οι μαχητές του Πριγκόζιν

Μέλη της παραστρατιωτικής ομάδας Wagner του Γεβγκένι Πριγκόζιν εισήλθαν στη ρωσική περιφέρεια Λιπέτσκ, περίπου 400 χιλιόμετρα νότια της Μόσχας, ανέφεραν οι τοπικές αρχές, επιβεβαιώνοντας την προώθηση των μισθοφόρων της οργάνωσης προς την πρωτεύουσα της Ρωσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ