Την τεμάχισε και την πέταξε – Σοκ στη Ρώμη από τη δολοφονία της 17χρονης

Την τεμάχισε και την πέταξε – Σοκ στη Ρώμη από τη δολοφονία της 17χρονης

Η έρευνα για να βρεθούν τα αιτία της δολοφονίας της κοπέλας από τον 17χρονο φίλο της είναι σε εξέλιξη. Μεταξύ των κινήτρων είναι και η πιθανή εγκυμοσύνη της 17χρονης, σύμφωνα με τις Αρχές

Φρικιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 17χρονης που βρέθηκε μέσα σε καρότσι για ψώνια, δίπλα σε κάδους σκουπιδιών, στην Ρώμη.

Η Μισέλ Καρούζο δολοφονήθηκε στην περιοχή Πριμαβάλε της Ρώμης και, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο δράστης την τεμάχισε, την έβαλε σε σακούλα σκουπιδιών και την άφησε μέσα σε ένα καρότσι για ψώνια, κοντά σε κάδο απορριμμάτων.

Διαβάστε επίσης: «Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού – Τραμπζονσπόρ για Μάξι Γκόμες» (pic)

Το κορίτσι φαίνεται να δέχθηκε τουλάχιστον δέκα μαχαιριές.

«Τα 150 μέτρα του τρόμου! Το άψυχο σώμα της Μισέλ μεταφέρθηκε μέσα σε ένα καρότσι για ψώνια. Συνελήφθη 17χρονος», γράφουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Τα σκαλιά της πολυκατοικίας όπου έμενε η άτυχη 17χρονη έχουν ακόμα αίματα από τη μεταφορά της.

Ο δράστης φέρεται να μετέφερε το άψυχο σώμα της σε κάδους κοντά στο σπίτι όπου έγινε η δολοφονία.

Πιθανόν να ήταν έγκυος
Μαρτυρίες γειτόνων οδήγησαν στη σύλληψη του 17χρονου φίλου της άτυχης κοπέλας, καθώς τον είδαν να βγαίνει από το σπίτι του με μια σακούλα σκουπιδιών κουβαλώντας πιθανότατα το πτώμα.

Ο ανήλικος, με καταγωγή από τη Σρι Λάνκα, ανακρίθηκε για πάνω από δέκα ώρες, όμως αρνείται ότι είχε δεσμό μαζί της.

«Η 17χρονη Μισέλ, που βρέθηκε νεκρή σε καρότσι για ψώνια, ίσως δολοφονήθηκε μετά από διαφωνία. Η έρευνα για να βρεθούν τα αιτία της δολοφονίας είναι σε εξέλιξη. Μεταξύ των κινήτρων είναι και η πιθανή εγκυμοσύνη της 17χρονης», σύμφωνα με τις Αρχές, οι οποίες ανακοίνωσαν ότι η 17χρονη, κατά τη φονική επίθεση, προσπάθησε να παλέψει και να απομακρυνθεί από τον δράστη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ