Κτηνωδία στην Κρήτη: Προσπάθησαν να ευνουχίσουν σκύλο – Έδεσαν με tie wrap τα γεννητικά του όργανα

Κτηνωδία στην Κρήτη: Προσπάθησαν να ευνουχίσουν σκύλο – Έδεσαν με tie wrap τα γεννητικά του όργανα

Το σκυλί οδηγήθηκε σε κτηνιατρείο από άγνωστους που το βρήκαν και υπέθεσαν ότι είχε πάθει δηλητηρίαση

Απίστευτες εικόνες με τον φρικτό και απάνθρωπο τρόπο τον οποίο βρήκαν να «στειρώσουν» έναν σκύλο. Είχαν δέσει τα γεννητικά όργανα του ζώου με πλαστική ασφάλεια δεσίματος, κάτι φυσικά που δημιουργούσε αφόρητους πόνους στο τετράποδο.

Το σκυλί οδηγήθηκε σε κτηνιατρείο από άγνωστους που το βρήκαν και υπέθεσαν ότι είχε πάθει δηλητηρίαση. Κτηνίατρος από το Ηράκλειο προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στο τετράποδο και το απάλλαξε από τους πόνους:

Διαβάστε επίσης: Η… μισή Ευρώπη στα πόδια του Τόμπσον: Στο… κόλπο και ο Παναθηναϊκός – Πώς μπορεί να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός… (vids)

Όπως ο ίδιος γράφει στο Facebook όπου δημοσίευσε και το βίντεο με την επέμβαση στο σκυλί (σκληρές εικόνες), «πάνω που λες τα ’χω δει όλα σε αυτή τη δουλειά έρχονται και καλύτερα ακόμα. Το πρωί μου προσκόμισαν σκυλάκι το οποίο βρήκαν αδέσποτο με υποψία δηλητηρίασης.

Κατά τη διάρκεια της κλινικής εξέτασης συνειδητοποίησα ότι το σκυλί έφερε ένα tie wrap ξεχασμένο από παλιά το πιθανότερο και διαπυημένο φυσικά.

Διότι κάποιος σκέφτηκε “εγώ μπρε θα τον εμουνουχισω τον κούλουκα απού κατέχω”. Δυστυχώς δεν έχει αριθμό μικροτσίπ έχω όμως φωτογραφίες τις οποίες και δημοσιεύω. Επαφίεμαι στο φιλότιμο του καθενός για να σταματήσει αυτή η ακραία κακοποίηση. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τον πόνο που τράβηξε το δύστυχο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ