Η… μισή Ευρώπη στα πόδια του Τόμπσον: Στο… κόλπο και ο Παναθηναϊκός – Πώς μπορεί να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός… (vids)

Η… μισή Ευρώπη στα πόδια του Τόμπσον: Στο… κόλπο και ο Παναθηναϊκός – Πώς μπορεί να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός… (vids)

Ο Ντάριους Τόμπσον έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων στην Euroleague, με τον Παναθηναϊκό να είναι από τις ομάδες που έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον. Πώς μπορεί να εμπλακεί στην υπόθεση ο Ολυμπιακός...

Πολλά ανοιχτά… μέτωπα φαίνεται πως έχει ο Παναθηναϊκός ο οποίος προσπαθεί να χτίσει το καλύτερο δυνατό ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, κινούμενος σε πολλαπλά… ταμπλό.

Οι Πράσινοι έχουν ανακοινώσει ήδη τις μεγάλες κινήσεις με τον Λούκα Βιλντόσα και τον Ματίας Λεσόρ, αλλά και τις προσθήκες των Κώστα Αντετοκούνμπο και Δημήτρη Μωραΐτη.

Ωστόσο η απόφαση του Κέβιν Πάντερ να κλείσει στην Μπαρτσελόνα αφήνει ένα κενό στη θέση «2».

Διαβάστε επίσης: Η ώρα της κρίσης έφτασε για Μήτογλου: Σήμερα η ακροαματική διαδικασία στο CAS – Περιμένουν στη γωνία Παναθηναϊκός και Εθνική

Έτσι ο Παναθηναϊκός στρέφει το βλέμμα του αλλού με την περίπτωση του Ντάριους Τόμπσον να βρίσκεται ψηλά στην λίστα του τριφυλλιού. Οι πράσινοι έχουν συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες για τον Αμερικανό, έχουν κάνει κρούση στη Μπασκόνια σχετικά με το by out του παίκτη, ωστόσο ακόμη δεν έχουν δώσει στο ενδιαφέρον τους επίσημη μορφή.

Φυσικά στο παιχνίδι της απόκτησης του δεν βρίσκεται μονάχα το σύνολο του Εργκίν Αταμάν.

Πιο συγκεκριμένα η Έφες Αναντολού έχασε τον Βάσα Μίτσιτς που πήρε την απόφαση να παίξει στους Θάντερ, οπότε χρειάζεται πάση θυσία έναν πόιντ γκαρντ και φέρεται να είναι αποφασισμένη να ρίξει τα (πολλά) χρήματα της στον Ντάριους Τόμπσον.

Από την άλλη, η Αρμάνι θέλει να υπογράψει ξανά τον Σαμπάζ Νέιπιερ, αλλά ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ ο οποίος την έκανε πιο ανταγωνιστική στα μέσα της σεζόν, θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ, περισσότερο μάλιστα για οικογενειακούς λόγους.

Σε όλα αυτά μην ξεχνάμε πως ένας ακόμη υποψήφιος «μνηστήρας» που μπορεί να προκύψει είναι και ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που οι ερυθρόλευκοι μετά τον Σάσα Βεζένκοφ χάσουν και τον Κώστα Σλούκα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ