Ρωσία για Τουρκία μετά τη συνάντηση Ερντογάν – Ζελένσκι: Παραβίασε συμφωνίες

Ρωσία για Τουρκία μετά τη συνάντηση Ερντογάν – Ζελένσκι: Παραβίασε συμφωνίες

Τριγμοί στη σχέση Πούτιν - Ερντογάν;

Η Τουρκία παραβίασε συμφωνίες απελευθερώνοντας τους κρατούμενους διοικητές μιας μονάδας που επί εβδομάδες υπερασπιζόταν το χαλυβουργείο Αζοφστάλ στην ουκρανική πόλη Μαριούπολη, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο Πεσκόφ, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, είπε ότι σύμφωνα με τους όρους ανταλλαγής αιχμαλώτων οι μαχητές θα παρέμεναν στην Τουρκία μέχρι το τέλος του πολέμου. Η Ρωσία δεν είχε λάβει ενημέρωση για την απελευθέρωσή τους, συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης: Στο Βελιγράδι ο Μίροτιτς – To προβάδισμα του Ολυμπιακού, το μπάσιμο του Παναθηναϊκού, οι Σέρβοι και ο… Ρώσος (vid)

Ο Ζελένσκι επέστρεψε με τους πέντε διοικητές της πρώην φρουράς στη Μαριούπολη
Σήμερα, Σάββατο ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελέσνκι επέστρεψε στην Ουκρανία από την Τουρκία, παίρνοντας μαζί του πέντε διοικητές της πρώην φρουράς στη Μαριούπολη, λέγοντας ότι «φέρνουμε πίσω τους ήρωες μας».

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, που είχε επιτευχθεί με τη διαμεσολάβηση του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, οι πέντε Ουκρανοί διοικητές θα έπρεπε να παραμείνουν στην Τουρκία έως το τέλος του πολέμου «σε συνθήκες πλήρους ασφάλειας και άνετες συνθήκες διαβίωσης».

Οι Ουκρανοί μαχητές είναι οι Ντενίς Προκοπένκο, Σβιατοσλάβ Παλαμάρ, Σερχίι Βολίνσκι, Όλεχ Χομένκο , Ντενίς Σλεγκα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ