Φωτιά στη Ρόδο: Κάηκε το beach bar που ο σερβιτόρος παρέδιδε παραγγελία κολυμπώντας

Φωτιά στη Ρόδο: Κάηκε το beach bar που ο σερβιτόρος παρέδιδε παραγγελία κολυμπώντας

Το πύρινο μέτωπο έφτασε μέχρι και την παραλία Γλύστρα, όπου βρισκόταν το γνωστό beach bar.

Πέρα από δασική έκταση, η φωτιά στην Ρόδο συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτα, καταστρέφοντας αρκετές ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις. Μάλιστα, οι φλόγες έφτασαν μέχρι και την παραλία Γλύστρα.

Μεταξύ των επιχειρήσεων, που έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές από την πυρκαγιά που έφτασε στη θάλασσα είναι και το παραλιακό beach bar στο 2ο χλμ. της Λεωφόρου Ρόδου – Καλλιθέας. Το beach bar αυτό είχε γίνει γνωστό, όταν δημοσιεύτηκε ένα βίντεο που έδειχνε έναν εκ των σερβιτόρων να πηγαίνουν την παραγγελία… κολυμπώντας.

Το beach bar πριν την φωτιά

Μετά την φωτιά

Το χρονικό του επεισοδίου που προκάλεσε αντιδράσεις

Το βίντεο αυτό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter. Εφόσον το βίντεο αυτό έκανε τον γύρο του διαδικτύου προκάλεσε την διπλή κυβερνητική παρέμβαση των υπουργείων Εργασίας και Ναυτιλίας, αλλά και την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Κατόπιν τούτου, ο σερβιτόρος που φαίνεται να βρίσκεται μέχρι την μέση στη θάλασσα για να μπορέσει να εξυπηρετήσει του πελάτες του καταστήματος, που νοικιάζουν θέση μέσα στο νερό, δήλωσε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Σύμφωνα δε με την ΕΡΤ, ο νεαρός υπάλληλος ρωτήθηκε από το κλιμάκιο του ΣΕΠΕ που έσπευσε να κάνει έλεγχο στην επιχείρηση, μετά το σάλο που προκλήθηκε και απάντησε ότι δεν τον ενοχλεί αυτού του είδους το σερβίρισμα στους πελάτες, υπογραμμίζοντας ότι του αποφέρει υψηλό φιλοδώρημα που μπορεί να φτάσει και στα 200 ευρώ την ημέρα.

Τι είχε απαντήσει ο ιδιοκτήτης

Ο ιδιοκτήτης του beach bar, απάντησε για τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Ξεκίνησε λέγοντας πως «Είμαι επιχειρηματίας 27 χρόνια και ποτέ δεν είχα καταγγελία. Όλοι ζητούν να έρθουν να δουλέψουν στα μαγαζιά μου.»

Συνέχισε αναφέροντας «Είναι δυνατόν να κάνει κάτι τέτοιο με το ζόρι ο εργαζόμενος; 5 χρόνια είναι εργαζόμενός μου. Είναι ένα μεμονωμένο γεγονός και το έκανε αυτό για να πάρει τα τυχερά του. Το παιδί αυτό παίρνει 3.000 ευρώ τον μήνα και αν ο πελάτης τού έταξε γερό πουρμπουάρ, μπήκε για να το πάρει. Η στολή αυτή είναι αδιάβροχη αλλά γνωρίζω ότι το βίντεο το δημοσίευσε ψεύτικο προφίλ ανταγωνιστή που ήθελε να μου κάνει κακό και να στιγματιστεί η επιχείρησή μου».

Τέλος, καταλήγει αναφέροντας πως «ήρθαν 10 επιθεωρητές και τα βρήκαν όλα νόμιμα. Όσο για τα τραπεζάκια, μπαίνουν και βγαίνουν, δεν είναι κατάχρηση. Ρώτησαν οι επιθεωρητές τους εργαζόμενους αν τους αναγκάζω να μπαίνουν στη θάλασσα και εκείνοι τούς είπαν πως το κάνουν για καλύτερο πουρμπουάρ. Δεν θέλω να κάνω άλλη δήλωση αλλά και ο εργαζόμενός μου τα ίδια θα σας πει».

Δείτε το βίντεο που προκάλεσε τις αντιδράσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ