Διακοπές: H μεγάλη έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου

Διακοπές: H μεγάλη έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου

Το υψηλό κόστος αναγκάζει πολλούς συμπολίτες μας είτε να περνούν λιγότερες μέρες σε δημοφιλή νησιά του Αιγαίου, είτε να μένουν σε φίλους και συγγενείς

Το αδιαχώρητο σημειώνεται από το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι του Πειραιά με τους πρώτους αδειούχους του Αυγούστου να ξεκινούν τις διακοπές τους.

Ωστόσο, το υψηλό κόστος αναγκάζει πολλούς συμπολίτες μας είτε να περνούν λιγότερες μέρες σε δημοφιλή νησιά του Αιγαίου, είτε να μένουν σε φίλους και συγγενείς.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Νόριτς

Σήμερα Σάββατο αναμένεται να αναχωρήσουν τουλάχιστον 24.000 ταξιδιώτες, ενώ αύριο αναμένεται να φύγουν πάνω από 26.000 επιβάτες. Τα νησιά με την μεγαλύτερη κίνηση είναι αυτά της Τήνου και της Πάρου όπου η πληρότητα αγγίζει το 100%.

Συνολικά υπολογίζεται ότι πάνω από 70.000 ταξιδιώτες θα αναχωρήσουν από το λιμάνι του Πειραιά αυτό το τριήμερο. Τις επόμενες ημέρες η κίνηση στα νησιά αναμένεται να κορυφωθεί.

Την ίδια στιγμή, με αισιοδοξία υποδέχεται ο τουριστικός κόσμος της χώρας τον Αύγουστο, τον πλέον παραγωγικό μήνα της σεζόν σε ό,τι αφορά τις κρατήσεις και τα έσοδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ