Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Νόριτς

Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Νόριτς

Ποιες είναι οι επιλογές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το πολύ δυνατό φιλικό του Ολυμπιακού με τη Νόριτς στην Αγγλία (17:00).

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Νόριτς στην Αγγλία (17:00, Cosmote Sports 1) σε ένα ακόμη δυνατό φιλικό επί βρετανικού εδάφους και λίγες μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι λίγες μέρες μετά τη νίκη επί της Ρέιντζερς (3-1), αντιμετωπίζουν στο «Carrow Road» τα καναρίνια, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να ανακοινώνει την εντεκάδα των Πειραιωτών. Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε να ξεκινήσει στο 5ο φιλικό των Πειραιωτών με τον Πεπ Μπιέλ στην κορυφή της επίθεσης, αφήνοντας στον πάγκο τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Από εκεί και πέρα, στο τέρμα θα ξεκινήσει ο Τζολάκης, ενώ στην τετράδα της άμυνας από δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόι και Ραμόν. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Ιμπόρα και Μπουχαλάκης, ενώ λίγο πιο μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Αγκιμπού Καμαρά. Η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τον Μπιέλ και τους Βρουσάι και Μασούρα στις δύο πτέρυγες.

Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ραμόν, Ρέτσος, Ντόι, Ροντινέι, Ιμπόρα, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Μπιέλ.

Δείτε την ανάρτηση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ