Θλίψη στην Κατερίνη: Δεν πρόλαβε να βγει από το αυτοκίνητο η 38χρονη μητέρα – Συγκλονισμένοι οι συγγενείς της

Θλίψη στην Κατερίνη: Δεν πρόλαβε να βγει από το αυτοκίνητο η 38χρονη μητέρα – Συγκλονισμένοι οι συγγενείς της

«Είμαι εδώ με τα εγγόνια μου, δίπλα μου τα έχω», είπε ο πατέρας της 38χρονης μητέρας

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κατερίνη μετά τον τραγικό θάνατο που βρήκε η 38χρονη Βέρα. Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο τοπικό μέσο odelalis.gr, η γυναίκα κινούνταν με το όχημά της επί της οδού Φαρμάκη, με κατεύθυνση προς το Νοσοκομείο, όταν ξαφνικά άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από τη μηχανή. Σταμάτησε το αυτοκίνητο δίπλα σε κάδο ανακύκλωσης, αλλά η ίδια δεν πρόλαβε να κατέβει από το όχημα, το οποίο τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες.

Κατόπιν τούτου, κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν με πυροσβεστήρες στο σημείο για να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα, ενώ άμεσα έφθασαν άνδρες της πυροσβεστικής ήταν όμως ήδη αργά για εκείνη. Η ίδια ήταν μητέρα τριών παιδιών, το μεγαλύτερο εκ των οποίων είναι 20 χρονών και το μικρότερο 10 ετών.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα για Ναν και Ολυμπιακό: Οι επαφές, η προθεσμία και τα 5.000.000 (vids)

Τι ανέφερε ο πατέρας της άτυχης 38χρονης

Συγκλονισμένος από τον χαμό της κόρης του, ο πατέρας της άτυχης 38χρονης ανέφερε πως έφυγε από το σπίτι για να πάει στην δουλειά της και έφυγε από την ζωή. Ο ίδιος συνεχίζει λέγοντας πως τα παιδια είναι σε κατάσταση σοκ και πλέον υπό την προστασία του πατέρα τους και των παππούδων που προσπαθούν να σταθούν δυνατοί παρά την τρομερή απώλεια.

Μάλιστα ο ίδιος λέει πως έχει δίπλα του, τα εγγόνια του και πως ευτυχώς δεν είναι μόνος του, έχει τη γυναίκα του, τα ξαδέλφια του, τους φίλους του που τον στηρίζουν. Μάλιστα, λέει για την κόρη του, πως παλιότερα δούλευε σε μία εταιρεία και τώρα πρόσεχε μία ηλικιωμένη γυναίκα.

Λόγια θλίψης γράφουν φίλοι και συγγενείς της στα κοινωνικά δίκτυα

Από την ώρα που έγινε γνωστός ο φριχτός θάνατος της, πολλοί φίλοι της και συγγενείς γράφουν σε αναρτήσεις της στα κοινωνικά δίκτυα.

  

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ