Πυροβολισμοί στον Μυλοπόταμο: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης – Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης

Πυροβολισμοί στον Μυλοπόταμο: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης – Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης

Οι αστυνομικοί φοβούνται για βεντέτα.

Στην ταυτοποίηση του ανθρώπου του άνδρα που άνοιξε πυρ σε καφενείο στο χωριό Αξός Μυλοποτάμου και είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, σύμφωνα με το Flashnews.gr, κινήθηκαν συντονισμένα με βάση τα ευρήματα και εξετάζοντας και κάποια βίντεο που υπήρχαν ταυτοποίησαν τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης στον Αξό Μυλοποτάμου τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας.

Διαβάστε επίσης: Συμφωνία σε όλα: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Αλεξανδρόπουλος – Με οψιόν 4.000.000 €, έρχεται και υπογράφει

Ο δράστης αφού πυροβόλησε τον 50χρονο, ιδιοκτήτη του καφενείου στην πλατεία του χωριού και έναν 57χρονο υπάλληλο του, αποχώρησε πεζός από το σημείο προς τα στενά του χωριού και κατευθύνθηκε τότε, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μάλιστα, για τον δράστη που είναι ένας 57χρονος Έλληνας υπήκοος έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, με την αστυνομία πλέον να τον αναζητά στοχευμένα.

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 50χρονος

Ο 50χρονο νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠAΓΝΗ, καθώς δέχθηκε δύο σφαίρες, μία στο στήθος και μία στην κοιλιά και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο 57χρονος τραυματίστηκε ελαφρύτερα και δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.

Οι προστριβές και οι φόβοι για βεντέτα

Από την πρώτη στιγμή στο κάδρο των ερευνών μπήκε ο ιδιοκτήτης ενός δεύτερου καφενείου που βρίσκεται απέναντι από το κατάστημα του 50χρονου στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Στη μικρή κοινωνία του Αξού ήταν λίγο πολύ γνωστό πως τα δύο τελευταία χρόνια είχαν έντονες διαφορές και προστριβές, καθώς διεκδικούσαν τον ίδιο περιορισμένο χώρο για τα τραπεζοκαθίσματα.

Ο ιδιοκτήτης του δεύτερου καφενείου εξαφανίστηκε μετά την αιματηρή επίθεση και όλοι τώρα σύμφωνα με το MEGA φοβούνται βεντέτα και τα στόματα παραμένουν ερμητικά κλειστά.

Στο χωριό και στην ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου από την πρώτη στιγμή του ένοπλου επεισοδίου, αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις υπό το φόβο των επεισοδίων. Μεγάλη δύναμη της αστυνομίας αναζητά τον δράστη, ενώ οι περιπολίες είναι συνεχείς καθώς υπάρχει ανησυχία για αντίποινα.

Κανείς στη μικρή κοινωνία του χωριού που γνώριζε για τις προστριβές των δύο ανδρών δεν περίμενε ότι ο ένας θα έφτανε στο σημείο να πυροβολήσει τον άλλο, ειδικά όταν δεν περιγράφεται από τους συγχωριανούς του ως εριστικός ή οξύθυμος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ